Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Fekete párduc

Könnyfakasztó vallomás: Chadwick Boseman felesége előszőr mesélt a férje elvesztéséről

2022. november 03.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara
interjú gyász Chadwick Boseman Fekete Párduc
Könnyfakasztó vallomás: Chadwick Boseman felesége előszőr mesélt a férje elvesztéséről
© Fotó: Kevork Djansezian / Getty Images

Chadwick Boseman tragikusan hirtelen hunyt el, a család csak később közölte, hogy a színész évek óta harcolt a rákkal. Most a felesége megtörte a csendet, és őszintén nyilatkozott az elmúlt évek nehézségeiről. 


A Fekete Párduc színésze 2020 augusztusában hunyt el. Chadwick Boseman halálhíre sokakat megdöbbentett, hiszen a színész sosem beszélt a betegségéről, pedig négy éven keresztül küzdött vastagbélrákkal. A család csupán egy rövid közleményben számolt be a szomorú hírről, a felesége pedig azóta nem nyilatkozott. 

Chadwick Boseman felesége őszintén mesélt

Simone Ledward és Chadwick négy éven keresztül alkottak egy párt, az esküvőt pedig a legnagyobb titokban tartották meg. Az énekesnő most a Good Morning America című műsorban beszélt a gyászáról, és az elmúlt évekről. 

Úgy érzi, hogy az elmúlt két év, élete legnagyobb kihívása volt. Chadwick állapota a pandémia alatt fordult rosszabbra, ezért valahol hálás is a bezártságnak. Félelmetes, kiszámíthatatlan időszak volt, ám annak örült, hogy a család ezt együtt élhette meg, több időt tudtak együtt tölteni. Voltaképp egy őrületes véletlennek gondolja. 

Simone az interjúban elmondta, hogy miként éli meg a színész halálát, ez az első alkalom, hogy nyíltan mesélt az érzelmeiről.

Vannak napok, amikor rosszabbul vagyok, mint amit hajlandó vagyok beismerni. Míg más napokon jobban vagyok, mint ahogyan elismerem. Nem hiszem el, hogy ilyen szerencsés voltam. Nem hiszem el, hogy beleszerethettem ebbe az emberbe, és viszont szeretett. 

Chadwick felesége az egész interjú alatt a könnyeivel küzdött, és többször elsírta magát. Nagyon szerette a férjét, így érthető, hogy megviseli a gyász. 

A színész emléke előtt sokan tisztelegtek az elmúlt években, a most megjelenő Fekete Párduc 2 premierjén úgyszintén megemlékeztek róla a színésztársai. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves