Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

VESZTESÉG

Gyászol Sarah Jessica Parker

2022. október 03.

1 perc olvasás

ELLE
sarah jessica parker gyász halál Szex és New York
Gyászol Sarah Jessica Parker
© Shannon Finney / Contributor

Sarah Jessica Parker nagyon nehéz időszakon megy keresztül, elvesztette az egyik legfontosabb személyt. 


Élete egyik legnehezebb időszakát éli át Sarah Jessica Parker, ugyanis a színésznő a hozzá egyik legközelebb álló személyt vesztette el. 

Hatalmas veszteség érte Sarah Jessica Parkert

Szeptember 28-án hatalmas veszteség érte Sarah Jessica Parkert, ugyanis mostohaapját gyászolja. A hír miatt villámgyorsan távozott a Focus Pocus 2 premierjéről, amelyen férjével és gyermekeivel vett részt. 

Nevelőapja, Paul Giffin 1969-ben vette feleségül a Szex és New York sztárjának édesanyját, Barbarát. 

Sarah Jessica Parker egy fekete-fehér fotóval jelentette be a veszteséget. Elmondása alapján a mostohaapja egy hirtelen jött, gyors lefolyású betegség miatt vesztette életét otthon, a családja körében. 

Sarah Jessica Parker vele volt a halála idején

A Szex és New York sztárjának képviselője elmondta, hogy az utolsó percig nagyon kitartóan küzdött az életéért. 

Utolsó óráiban imádott felesége, Barbara, és gyermekei voltak vele és halmozták el hálával és szeretettel. Mindig megmarad az emlékezetünkben a szeretette, a kedvessége, az öröme és a hite. Az a mély kötelék, amely kialakult közötte és 13 unokája között. A végsőkig hitt abban, hogy a világot mindenki számára elfogadóbbá, élhetőbbé és szeretetteljesebbé tegye

— mondta a család képviselője. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves