Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Primetime Emmy Awards

Ezért jelölték Emmy-díjra Barack Obamát

2022. július 13.

1 perc olvasás

ELLE

Barack Obama emmy-díjátadó Emmy-díj narrátor Emmy jelöltek természetfilm
Ezért jelölték Emmy-díjra Barack Obamát
© Shutterstock

A volt amerikai elnök, Barack Obama is versenybe száll az idei Emmy-díjkiosztón.


Magyar idő szerint tegnap este hozták nyilvánosságra a 74. Emmy-díj jelöltjeinek listáját, amelyen egy váratlan név is felbukkant a színészek és a sorozatokon dolgozó munkatársak között. Méghozzá nem más, mint Barack Obama!

A volt amerikai elnök a kiemelkedő narrátor kategóriában van versenyben, miután a Netflix dokumentumfilmjéhez, A legszebb nemzeti parkok-hoz kölcsönözte a hangját.

A 60 éves Barack Obama „ellenfelei” között van David Attenborough és Lupita Nyong’o színésznő is, akik szintén egy-egy természetfilm hangalámondásánál működtek közre.

Először lesz jelölt Barack Obama

Barack Obamának ez az első ilyen jelölése, ám nem ez a legelső alkalom, hogy egy amerikai elnök neve is felbukkan az Emmy-díj kapcsán – Dwight D. Eisenhower az első és mindeddig egyetlen amerikai elnök, aki tiszteletbeli Emmy-díjat nyert a televíziózás iránti elismerésének köszönhetően.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves