Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Népszerűség

Itt a lista: ők az angol királyi család legnépszerűbb tagjai

2022. november 17.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara
angol királyi család királyi család Katalin hercegné népszerűség Károly király
Itt a lista: ők az angol királyi család legnépszerűbb tagjai
© Fotó: Chris Jackson / Getty Images

Különleges felmérés készült, amiből kiderült, hogy ki az angol királyi család legnépszerűbb tagja. Annyit elárulunk, hogy nem Károly király. 


Az angol királyi család nagyon népszerű, ám bizonyos családtagok sokkal közelebb állnak az emberekhez, mint mások. Most az internetes kereséseket, és a TikTok megtekintéseket vizsgálták meg, az eredmény pedig meglepő lett. 

Nem Károly király az angol királyi család legnépszerűbb tagja

Tény, hogy Károly király jelenleg a királyi család legbefolyásosabb tagja, ám közel sem ő a legnépszerűbb. Meglepő, de az új uralkodónak csupán a hetedik helyet sikerült elfoglalnia a listán. A legtöbb Google keresés és videó megtekintés II. Erzsébet királynő nevére született, így mondhatni ő áll a lista élén. 

Az elmúlt időszakban közel 5 millió alkalommal kerestek rá a nevére a Google-ben, és 18 milliószor néztek meg róla szóló videókat a TikTokon. Erzsébet királynőt Katalin hercegné követi, aki a második helyet szerezte meg a listán. A walesi hercegnére 3 millió alkalommal kerestek rá az interneten, és kicsivel több, mint 6 millióan néztek meg róla videókat. 

A harmadik és a negyedik helyen Meghan Markle és Harry herceg állnak, akik szintén roppant népszerűnek számítanak az internetezők körében. Érdekesség, hogy Google keresések szempontjából Meghan megelőzi a férjét, de ez nagyban köszönhető a podcast műsorának. 

A népszerűségi lista egyik legnagyobb meglepetése Diana hercegné. Az utóbbi időszakban rengetegen kerestek rá, sok videó készült róla, az Instagramon szintén sok bejegyzés született. Ez nagyban köszönhető A korona című sorozatnak, mivel a keresések egy része kapcsolatban állt valamilyen módon a szériával. 

Diana hercegné után Vilmos herceg következik, a hetedik helyet pedig Károly király foglalhatta el

Itt a teljes lista: 

  1. II. Erzsébet királynő 
  2. Katalin hercegné
  3. Meghan Markle 
  4. Harry herceg 
  5. Diana hercegné 
  6. Vilmos herceg 
  7. III. Károly király 
  8. Anna hercegnő
  9. Margit hercegnő 
  10. Kamilla királyné

Bár a népszerűségi lista annyira nem tűnik komoly dolognak, a valóságban elég nagy hatással van a királyi családra. Miután Károly királyt megkoronázzák, nagy valószínűséggel megváltozik majd a család szerkezete, ezért a népszerűség nagyban befolyásolja, hogy kik segítsék az uralkodásban. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves