Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Furcsa szokás

Károly király furcsa tárgyakkal utazik: a gyerekkori mackója sosem hiányozhat

2022. november 03.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara
utazás III. Károly király birt királyi család
Károly király furcsa tárgyakkal utazik: a gyerekkori mackója sosem hiányozhat
© Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images

Az angol uralkodók hivatalos teendőik miatt korábban is sokat utaztak. Ez alól Károly király sem kivétel, aki kifejezetten furcsa tárgyakat visz magával. 


Károly király hamarosan elutazik az Egyesült Királyságból. Hosszú idő után ez lesz az első alkalom, hogy Anglia uralkodója elhagyja az országot. Az utazás kapcsán megszólt Christopher Andersen, királyi életrajzíró, aki elmesélte, hogy várhatóan milyen különleges tárgyakat visz magával az uralkodó. 

Károly király ragaszkodik a gyermekkori mackójához

Christopher Andersen az Entertainment Tonight című műsorban árulta el, hogy van pár dolog, amiből nem enged a király. 

Még mindig a gyermekkori mackójával utazik. Egészen kicsi gyerek kora óta megvan. Az egyetlen, aki megjavíthatja Károly király plüssmackóját, az a dajkája, Mabel Anderson, akihez nagyon közel áll. 

Ám nem a plüssmackó az egyedüli dolog, amihez ragaszkodik az uralkodó. Mindig magával viszi a saját WC-ülőkéjét, ez alól a hivatalos látogatások sem kivételek. Az ülőkét külön neki készítették, ezért sosem marad otthon. 

A tárgyak mellett fontos számára az étkezés, ezért a személyes séfje szintén vele utazik. A hivatalos vacsorákon mindig jelen van, akkor is, ha az eseményt nem az ő otthonában rendezték meg. 

A király szóvivője nem erősítette meg az önéletrajz-író állításait, ám Christopher Andersen régóta ismeri a királyi családot, ezért megbízható helyről származnak az információi


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves