Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

MANIKŰR

Az 5 legegyszerűbb ünnepi manikűr, amit bárki meg tud csinálni

2023. december 24.

3 perc olvasás

Kovács Gréta

karácsony köröm manikűr ünnepi manikűr körömfestés köröm trend
Az 5 legegyszerűbb ünnepi manikűr, amit bárki meg tud csinálni
© Instagram/@marcipazur

Nem kell magas összegeket költened a tökéletes ünnepi manikűrre: a következő karácsonyi körmöket te is bármikor meg tudod csinálni otthon, anélkül, hogy profi körmösökhöz mennél!


A karácsonyi szezonban lehetőségünk nyílik arra, hogy kipróbáljuk az elképesztően szép ünnepi manikűrök egyikét, melyek a szokásos, mindennapi manikűröknél valamivel csillogóbbak, extrábbak, ragyogóbbak és persze, szinte egytől egyig arany-piros színekben pompáznak. Az ünnepies körmöket azonban nem muszáj túlbonyolítani: profi körmös segítsége nélkül is rendkívül mesés manikűröket lehet készíteni – mindezt ráadásul a saját otthonod kényelméből! 

ÜNNEPI FRANCIA MANIKŰR

A körmösök kedvencévé vált klasszikus francia manikűrt már pár apró módosítással ünnepibbé lehet tenni! Az egyik ilyen verzió az, amikor piros vagy arany színnel festjük be a felső köröm fehérre lakkozott részét; a másik pedig, mikor kedves kis cukorpálickákat festünk meg egy vékony hegyű ecsettel a köröm oldalsó részére. Ünnepi, elegáns, mégsem extrém manikűr, amit bárki meg tud valósítani! 

SPIRÁLOK ARANYBAN

Egy fokkal extrább, de semmiképpen sem kirívó manikűr a '70-es évek pszichodelikus mintájában, azaz a spirál mintában elkészíteni az ünnepi manikűrt, aminek nem kell minden egyes körmön ugyanolyannak lennie, akár az összes is lehet más mintájú. A legegyszerűbb, ha egy vékony, tűhegyű ecsettel kezdesz neki a körmözésnek, amit először egy nude színnel alapozz, utána pedig egy csillámokkal pigmentált körömlakkal folytass. Ez a manikűr azért jó, mert ha kimész a vonalból könnyen alakíthatod más formára a hullámos vonalakat!

SZOLID FEHÉR-ARANY MANIKŰR

Ahogyan az előző köröm trendben is látható volt, ha mixelt körmök rendkívül jól mutatnak egymással: ha viszont ez nem a te stílusod, akkor is elleshetsz pár trendi ünnepi köröm ötletet a következő manikűrről. A fehér-arany kombinációja talán még a piros-arany párosításnál is elegánsabb – érdemes ezt kihasználni, ha visszafogott, stílusos és sikkes ünnepi szezonra készülsz! Ezzel a két színnel kipróbálhatod az ünnepi körömmatricákat, a csíkos manikűr trendet és a francia manikűrt is.

CSILLÁMOS-GLITTERES MANIKŰRÖK

Ha van olyan ünnepi manikűr, amit bárhol, bármikor bevethetsz (ráadásul különösebb körmös tudás sem szükséges hozzá), az a klasszikus csillogó manikűrt, amit egy glitterekkel gazdagon pigmentált körömlakkal könnyen el tudsz érni. Áállagában, csillogásában és színtónusaiban hasonló lakkokkal akár keverheted is az aranyat az ezüsttel, de ha csak egy színt választasz, az is remekül fog kinézni!

ÜNNEPI KÖRÖM, AJÁNDÉKBA

A piros színű ünnepi manikűrök a legnőiesebbek: ha érzel magadban egy kis affinitást egy különleges körömtrend megvalósítására, szerezz be egy vékony hegyű körömecsetet és a piros körömlakkos üvegedbe mártva szép, aprólékos mozdulatokkal próbálj meg egy ajándékszalagot rajzolni a körmödre! Először húzz meg egy-egy vastagabb vonalat vízszintesen és párhuzamosan, majd a két felső részbe egy-egy csepp alakú formát rajzolj, alulra pedig egy hullámos vonalat. Már kész is van! 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves