Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PERFECT NAILS

Az idei legnőiesebb körömtrend: a rosé manikűr

2023. április 23.

2 perc olvasás

Kovács Gréta

pink rózsaszín Jennifer Lopez köröm körömlakk manikűr
Az idei legnőiesebb körömtrend: a rosé manikűr
© Instagram/@indigonails

Rajonganak érte a sztárok, ez pedig nem meglepő: a rosé manikűr minden bizonnyal az idei legelegánsabb körömtrend, ami szebbé teszi minden nő körmét! 


Az idei évben olyan szép körömtrendeknek lehetünk tanúi, mint még soha! Az egészen extravagáns festési móddal rendelkező körmök mellett a visszafogott, szolidan elegáns manikűrök is nagyon népszerűek. Pár héttel ezelőtt például Jenna Ortega és Kim Kardashian kedvence, a Rich Girl-manikűr volt a legfelkapottabb beautytrend, nemrég pedig a csodás pezsgős körmöket kapta fel az Instagram. A sztárok viszont máris egy új trend szerelmesei lettek, ami nem más, mint a rosé manikűr!

A Rosé manikűr visszafogott, elegáns és nagyon nőies

A rosé manikűr egyszerű, de nagyszerű: szolid megjelenésű, lekerekített formájú körmökről és világos rózsaszínű körömlakkok kombinálásáról van szó, ami egyszerre alkot nőies és visszafogott megjelenést. A mindennapok során tökéletesen viselhető, hiszen más manikűrökkel ellentétben a rosé körmök nem rikítóak, nem hívják fel magukra a figyelmet.

Akár még alkalmi, esküvői körömfesténként is ki lehet próbálni a rosé manikűrt, ami csupán néhány árnyalatnyi különbségre található az idei év trendszínétől, a fukszia pinktől. Ez a manikűr tehát a mostanában nagyon divatos Barbiecore-trend darabjaihoz is remekül párosítható, amit a sztárok ki is használnak!

 

A mesés körmeiről híres Jennifer Lopez például elsőként készítetett magának egy ilyen manikűrt a körmösével, de a trendre hamar rákapott Paris Hilton és Justin Bieber felesége, Hailey Bieber is, aki még egy tükrös szelfin is megörökítette az új körmeit! 

Otthon is könnyen elkészíthető ez a csodás manikűr 

Rendkívül egyszerű és letisztult, ezért különösebb professzionális tudás sem szükséges az elkészítéséhez: szinte bárki meg tudja magának valósítani otthon, csak egy bázislakk, egy szép rózsaszín körömlakk, valamint egy átlátszó fedőlakk kell hozzá – utóbbi a manikűr fényességéért és tartósságáért felel.


Via 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves