Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

MANIKŰR

Az őszi latte manikűr, amit idén mindenhol látni fogsz

2023. szeptember 24.

2 perc olvasás

Kovács Gréta

köröm manikűr körömfestés köröm trend manikűr trend szolid manikűr
Az őszi latte manikűr, amit idén mindenhol látni fogsz
© Instagram/@indigonails

Ne keresgélj tovább: ennél szebb és elegánsabb manikűrt idén biztosan nem fogsz találni magadnak! Következzenek a latte körmök, amiket a körmösök már most ajánlanak a vendégeiknek.


A vibráló, nyári manikűrök után újra beköszöntöttek a szolid és visszafogott árnyalatú köröm trendek, melyek a közül most az őszi latte manikűr a legnépszerűbb – hidd el, pont olyan jól néz ki, mint amilyen jól hangzik! Mutatjuk is, hogyan tudod magadnak elkészíteni egy (vagy akár több) árnyalatból, ha pedig úgy tetszik, akár különböző mintákkal, vékony ecsetfestésekkel is feldobhatod! 

A LATTE MANIKŰR A BARNA KÜLÖNBÖZŐ ÁRNYALATAINAK EGYIKÉBŐL ÁLL

Az őszi latte manikűr elkészítése során nem kell megalkudnod a színek terén: bár a klasszikus latte színe világosbarna – bézs, ha ez az árnyalat nem a te színed, akkor nyugodtan válassz magadnak világosabb, amolyan tejesebb hatású manikűr színt, vagy éppen sötétebbet, ami remekül mutat a körmeiden ősszel.

A fenti képen látható öt különböző árnyalatú körömlakk ékes példája annak, hogy mennyire változatos színekben lehet megvalósítani a latte manikűrt. Ha nagyon bevállalós vagy, akár így, vegyes színekkel is elkészítheted magadnak, de a hagyományos latte manikűr a visszafogott eleganciáról szól, ezért most csak az egyik árnyalat kiválasztását javasoljuk. 

FINOM MINTÁKKAL MÉG SZEBB LESZ AZ ŐSZI LATTE MANIKŰR

A kiválasztott meleg tónusú, barnás színek már önmagukban is nagyon szépek és kerek manikűrt alkotnak, ám ha vágysz egy kis csavarra, akkor finom mintákkal is feldobhatod a körmeidet. Nem kell, hogy mindegyiken legyenek óriási minták, de a tűhegyes körömecsettel húzott, fehér színek még különlegesebbé teszik az őszi manikűrödet. 

Sőt, ha két nagyon hasonló színű, de árnyalataiban különböző körömlakkod is van, még azokat is kombinálhatod úgy, ahogyan a felső képen látod. Szinte észre sem vehető az árnyalatok különbözősége csak akkor, ha közelről is szemügyre vesszük a manikűrt. Az eredmény bámulatos! A fehér körömecsettel húzott minták mellett ráadásul az arany színnel festett részletek is rendkívül finoman, elegánsan mutatnak: az alábbi manikűr akár esküvői manikűrnek is beillene, annyira szép. Tökéletes választás ez a manikűr a szürke, esős hónapokra, amikor a világos színek egy kis vidámságot csempésznek a hétköznapokba! 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves