Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CHAMPAGNE NAILS

Az idei legszebb manikűr: a pezsgős körmök

2023. április 10.

2 perc olvasás

Kovács Gréta

köröm körömápolás manikűr nail art ünnepi manikűr körömfestés
Az idei legszebb manikűr: a pezsgős körmök
© Instagram/@gelcare.official

Ennél új tavaszi manikűr trendnél szebbet valószínűleg még nem láttál: a pezsgős körmök annyira mesések, hogy mostantól te is csak ilyen körmökről fogsz álmodozni!


Megtaláltuk az idei tavasz legszebb körömfestését! Ha követed a manikűr trendeket, nagy valószínűséggel hallottál már Hailey Bieber kedvencéről, a Glazed Donut körmökről. Most ezt a körömfestési technikát gondolták újra a körmösök és a lakkokat megszórták egy jó adag csillámporral, hogy megalkothatták a tökéletes tavaszi manikűrt, a pezsgős körmöket!

Sikkes, szép és nagyon elegáns a pezsgős manikűr

A szofisztikált, visszafogott körmök szerelmesei ugyanúgy fogják kedvelni ezt a manikűrt, mint az extra körömfestési módok kedvelői: a pezsők manikűrben ugyanis az a jó, hogy saját magunk szabályozzuk a csillámok mennyiségét, a ragyogás fokát, a metálfény csillogását és persze, a színtónus erősségét is. 

Ennél a manikűrnél a leggyakrabban a klasszikus pezsgős színeket (így a sárgás-bézses, valamint a rózsaszínes-rosé árnyalatokat) kedvelik a legjobbak a körmösek, de más színek használatával, sőt, a kettő kombinálásával is remek eredmény érhető el.

Akár esküvőre is tökéletes a pezsgős manikűr

Az Instagram legmenőbb körmösei már neki is láttak az új pezsgős manikűr trend kipróbálásnak és megvalósításának, az összhatást pedig bámulatos! Az alábbi képet alatt kommentelők írtak olyan hozzászólásokat, amik szerint ez a lehető legszebb manikűr, amit valaha láttak. Be kell vallani: tényleg csodálatosan néz ki, ezért nem meglepő, hogy sokan ezt a festési módot válasszták az esküvői manikűrjüknek is. 

A legnépszerűbb esküvői manikűr árnyalat az arany, melynek csillogása egy olyan szolid árnyalatban ragyog, ami anélkül dobja fel az egész megjelenést, hogy túlságosan felhívná magára a figyelmet. Amennyiben neked már túl sok lenne ez a csillogás, válassz egy számodra tetsző matt színt és egy visszafogott, csillogó fedőlakkot, melyeket úgy és annyira kombináld, amíg el nem éred a neked tetsző hatást!

Via 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves