Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NAILS

Itt van a trópusi körömtrend, amiért idén nyáron mindenki rajong

2024. június 15.

3 perc olvasás

Kovács Gréta

virág körmök köröm körömlakk manikűr trópusi minta
Itt van a trópusi körömtrend, amiért idén nyáron mindenki rajong
© Shutterstock

Ilyen mesés manikűr még nem láttál: most minden nő erről a trópusi körömtrendről álmodik, tökéletes a nyárra! 


Végre eljött a színes körömtrendek ideje! A naplemente legszebb árnyalataiban ragyogó sunset ombre manikűr és a narancsos sorbet manikűr pár hete már meghódította a nők szívét, a körmösök viszont máris nyári lázban égnek és egyre több vendégüknek javasolják a most következő nagyon trendi és színes körömtrendet. Egy trópusi manikűrről van szó, melyet a profik még egy gyönyörű virággal is díszítenek! 

A TRÓPUSI MANIKŰRÖK EZZEL A CSODÁS VIRÁGGAL MUTATNAK A LEGJOBBAN

A trópusi manikűr hallattán a feltűnő színű, narancsos-zöldes-pirosas körömlakkok jutnak eszünkbe és ez a körömtrend is pont ilyen – azzal a különbséggel, hogy ezt a manikűrt még egy nagyon egzotikus virággal is megspékelik a körmösök!

A trópusi körömtrenden a legtöbbször a hibiszkusz látható, ami egy Ázsiából és Óceánia egyes részeiből származó virág, Európában csak a mediterrán országokban található meg. Szereti a meleg, párás klímát, nem bírja a fagyokat, Magyarországon ezért nem őshonos növény, csak virágüzletekben kapható, ültetett formában tudjuk megvásárolni. Hazai ritkasága viszont talán még csábítóbb a számunkra, hiszen igazi egzotikumként fantasztikus választás lehet a körmödre!

Az ügyesebb körmösök egy vékony, tűhegyes ecset segítségével meg is tudják festeni a körmeidre ezt a csodás virágot (mentsd el a cikket a könyvjelzők közé és mutasd meg neki az itt látott képeket!), de ha te, ti nem szívesen bajlódnátok hasonlóval, sok üzletben is lehet vásárolni hasonló körömmatricát. A körmösöd egészen biztosan be tudja szerezni! 

FEHÉR SZÍNBEN IS GYÖNYÖRŰ EZ A NYÁRI KÖRÖMTREND

A legjobb ebben a hibiszkusz virágos manikűrben pedig az, hogy nem feltétlenül kell a lehető legfeltűnőbb színeket választanod hozzá: ha a hétköznapjaid, elfoglaltságaid nem engedik meg, fehér színben is ugyanolyan káprázatosan fog mutatni ez a manikűr!

Igaz, fehér színben már kevésbé igaz rá a trópusi jelző, de a hibiszkusz virágmintának köszönhetően nagyon vidám és nyárias lesz az összhatás. Kicsit olyan, mintha elhoznád magadhoz Bora Borát – legalábbis nekünk ilyen érzést nyújt, ha ezt a színes körömtrendet viseljük! Válaszd az ízlésedhez legközelebb álló színben és kérj hozzá olyan nagyságú és formájú hibiszkus virágokat, melyekre örömmel fogsz ránézni a nyár folyamán.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves