Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KÖRÖMTREND

A Sunset Ombre a tavasz legmenőbb manikűrje

2024. május 01.

2 perc olvasás

ELLE

köröm manikűr Sunset Ombre
A Sunset Ombre a tavasz legmenőbb manikűrje
© tiktok: lightslacquer

A Sunset Ombre manikűrnek köszönhetően, a kezeid is nyárban pompázhatnak!


A Sunset Ombre manikűr igazi nyári hangulatba hoz, akárhányszor csak rápillantasz a körmeidre. Lássuk, hogyan készül!

Hailey Bieber nevéhez fűződik az új manikűr

Hailey Bieber ismét trendet teremtett, a glazed donut manikűr után itt az új őrület, a Sunset Ombre gondoskodik róla, hogy minden pillanatban érezd a nyarat, akár a kezeiden is!

A Sunset Ombre megeleveníti a napsugarakat a manikűrödben is! Ez a trendi narancssárga, lila és rózsaszín árnyalatokkal teli körömtrend ugyan a nyári fényeket és a tengerparti hangulatot idézi, a lehető legjobb választás egy elegáns estére is. 

Hatalmas előnye emellett, hogy tényleg minden alkalomra remek választás, és akár a fényes, akár a matt finish mellett teszed le a voksodat, száz százalék, hogy csodás lesz a végeredmény. Mi több, akár vegyítheted Hailey Bieber tavalyi manikűrtrendjét az ideivel is: zárd a Sunset Ombre manikűrt chrome porral. 

Hogyan készül az Ombre Sunset manikűr?

Egy kis szivacsra vigyél fel három réteg lakkot, egy réteg rózsaszínt, egy réteg narancssárgát, és egy réteg lilát. Ha ez megvan, a szivaccsal vidd fel a mixet a körmödre, és dolgozd össze addig a színeket, amíg ki nem adja a tökéletes naplemente mintát. 

 Zárd egy általad választott fedőlakkal, és máris kész a Sunset Ombre!

@lightslacquer bright spring ombre mani 💛🧡🩷💜 products used: coney island + hot stuff + hide the rum! + skip it + totally gelly #springnails #ombrenails #trendynails #nails #nailartvideos #pinknails #orangenails #yellownails #purplenails ♬ Wasted Summers - juju&lt3
Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves