Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Royal Style

3 körömszín, amit a királyi család tagjai is imádnak

2024. május 02.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

diana hercegné köröm körömtrend manikűr brit királyi család Katalin hercegné
3 körömszín, amit a királyi család tagjai is imádnak
© Shutterstock

Az ápolt kezek és a megfelelő körömszín a királyi család tagjai számára is fontos.


A brit királyi család megjelenésének természetesen mindig reprezentatívnak kell lennie, és ez nemcsak az öltözködésüket, hanem az olyan apró részleteket is érinti, mint a megfelelő körömszín kiválasztása.

Stílusukat tekintve a család nőtagjai meglehetősen különbözőek, így az ízlésük a manikűr tekintetében is eltérő.

Egy-egy kedvencüket azonban érdemes kipróbálni, hiszen vitathatatlan, hogy megjelenésük mindig kifogástalan.

A királyi család szerint ezek a körömszínek a legszebbek

Piros körmök

Katalin hercegnének alapvetően visszafogott a stílusa, a manikűrje azonban sokszor nagyon merész volt, legalábbis ami a színválasztás illeti.

@cristinanainglaterra Princess of Wales surprises royal fans with dark red nail polish on Easter Sunday - but did she break 'royal protocol'?#katemiddleton #katemiddletonstyle #royalprotocol #royalfamily #royals #princewilliam #fyp ♬ Howl's Moving Castle - Merry Go Round of Life - Vitamin String Quartet

Az utóbbi időben már inkább natúr körmöket visel, különösen mióta édesanya, ám korábban nagyon sokszor jelent meg piros körmökkel a nyilvános eseményeken. Az élénkvörös színről sosem mondott le, még a királykék kabátjához is ezt választotta.

Francia manikűr

Diana hercegné stílusát a mai napig sokan csodálják. Megjelenése minden pontja tökéletes volt, mégsem hatott mesterkéltnek vagy megtervezettnek, hiszen sugárzott róla a természetesség.

A francia manikűr nagy kedvence volt, különösen azért, mert ápolttá varázsolta a kezeit, és kivétel nélkül minden ruhájához illett, bármilyen eseményre volt is hivatalos.

Tejes körmök

Meghan Markle a tejes hatású körmöket szereti, olyannyira, hogy még a Harry herceggel kötött esküvőjére is ezt választotta.

Ez a design a rövid és a hosszú körmökön egyaránt jól mutat. A konkrét szín rád van bízva, csupán azt a szabályt kell betartanod, hogy világos árnyalatot válassz: lehet fehér, rózsaszín vagy akár nude árnyalat is.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves