Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NEW NAILS

A zselés virágos köröm a legnagyobb trend tavasszal, így tökéletesítheted

2024. május 08.

2 perc olvasás

ELLE

köröm körömtrend manikűr virágos körmök körömtrend 2024
A zselés virágos köröm a legnagyobb trend tavasszal, így tökéletesítheted
© Shutterstock

A virágos körmöket nem lehet megunni, ez a romantikus verziót mindenkit meghódít! 


Igazán sokoldalúak a tavaszi körömtrendek, nagyon sok színnel, trenddel találkozhattál az elmúlt időszakban. Most egy újabbal bővül a lista, mivel megérkeztek a zselés virágos körmök, amit mindenki ki akar próbálni! 

Ettől különlegesek a zselés virágos körmök 

A virágos körmök igazi klasszikusnak számítanak, hiszen nincs olyan tavaszi szezon, amikor valamilyen formában ne találkoznánk velük. A festett vagy éppen ragasztott minták csodásan mutatnak, és remekül passzolnak a tavaszi szettekhez. A vidám, romantikus motívumok nem csupán bájosnak, de nagyon trendinek is számítanak. 

A zselés virágos körmök is virágmintát használnák, de olyan formában, ahogyan eddig még biztosan nem találkoztál vele. Ebben az esetben a matricák vagy festett motívumok nem egy színes alapra, hanem átlátszóra kerülnek, így teljesen más lesz a végeredmény hatása. 

Nagyon finom, elegáns manikűrök készíthetőek ezzel a technikával. Lehet keverni színesebb lakkokkal a virágmintát vagy akár a francia manikűrrel is jól mutat

A virágminta szintén számtalan formában felkerülhet a körmökre: díszítheti a körömágynál lévő részeket, a körmök végeit vagy akár a köröm teljes felületét. 

A trendet megéri kipróbálni, hiszen a zselés virágos körmöket nem lehet unalmasnak nevezni. A színes, eltérő formájú virágok nagyon bájossá teszik a manikűrt. Nem annyira nehéz az elkészítése, ha jobb a kézügyességed, kipróbálhatod a festést, de manapság nagyon sok matricát lehet kapni, ezekkel szintén kísérletezhetsz. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves