Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Hajtrendek

3 szőke hajszín, amiért rajonganak most a nők

2024. április 16.

2 perc olvasás

ELLE

haj hajfestés hajtrend szőke szőke haj szőke hajszín
3 szőke hajszín, amiért rajonganak most a nők
© Shutterstock

A szőke hajszín idén sem veszít a népszerűségéből.


A nők jelentős része életében legalább egyszer kipróbálja a szőke hajszínt, de hogy ez végül pozitív élmény lesz-e, az sok tényezőn múlhat.

Bár úgy tűnhet, hogy egy egyszerű festékkel könnyedén elkészíthető a vágyott árnyalat, a szakértők felhívták a figyelmet arra, hogy a végeredmény nem mindig olyan lesz, mint amire a vállakozó kedvűek számítottak.

Éppen ezért azt javasolják, hogy az első festésnél mindenképpen fodrász segítsen a bőrszínhez is tökéletesen passzoló árnyalat kiválasztásában. Az aktuális trendek is sokat segíthetnek, mert a sokak által kedvelt színek nem véletlenül válnak annyira népszerűvé.

Az ideális árnyalat kiválasztása nem egyszerű, de az alábbi példák segíthetnek!

3 szőke hajszín, amit a sztárok is imádnak

Chantilly szőke

Beyoncé is a trend követője, ugyanis ez a lágy, vaníliára emlékeztető árnyalat a legjobb választás a kissé melegebb árnyalatú bőrtónusok mellé, ugyanis a ragyogó szőke feldobja a bőrt is, és élettel telivé varázsolja az arcot.

Az énekesnőnél az volt a cél, hogy megtartsák a szőke szín fényét, ugyanakkor kontrasztosabbá tegyék azt.

Glam szőke

Ez a vajszőkével keveredő aranyszőke, amely a sötétebb tövektől fokozatosan világosodik, a szakértők szerint a nyár egyik kedvence lesz.

Azzal viszont érdemes tisztában lenni, hogy ez a hajszín sok karbantartást igényel. Az árnyalatot elsősorban azoknak ajánlják, akiknek természetes sötétszőke vagy világosbarna a hajuk, és szeretnének kipróbálni egy világosabb árnyalatot.

Semleges platinaszőke

Sokan már belefáradtak az aranyszőke és a hamuszőke árnyalatok elkészítésének nehézségeibe, ezért egy köztes megoldást keresnek.

Nekik lehet ideális ez a szín, ugyanis nem kell választaniuk sem a hideg, sem a meleg árnyalatok közül. Nem véletlen az sem, hogy ezt a különleges platinaszőkét már sok sztár is kipróbálta, köztük Camilla Cabello, aki igazán bátor volt, hogy az eredetileg kifejezetten sötét hajszínét erre az árnyalatra cserélte le.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves