Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Hajtrend 2024

3 bob frizura, ami a szőkéknek áll a legjobban

2024. február 23.

1 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

bob haj szőke hajszín bob frizura hajtrend 2024
3 bob frizura, ami a szőkéknek áll a legjobban
© instagram@hoskelsa

Úgy tűnik, a bob frizura még mindig a legnépszerűbbek közé tartozik.


A fodrászok szerint a bob frizura többféle arcformához is ideális, hiszen számos különböző típusa elterjedt.

Az egészen rövidtől a hosszabb formákig, az egyenestől a hullámos verzióig bármit választhatsz, ugyanis mindegyik nagyon divatosnak számít. A szőke hajjal különösen jól mutat ez a hajvágási stílus.

Nézd meg, hogy milyen árnyalatok és fazonok a legtrendibbek most!

Néhány bob frizura, ami a szőkéknek tökéletesen áll

Az Old Money bob frizura a ’90-es években kifejezetten divatos volt, aztán hosszú évekre eltűnt. Most azonban visszatért, és népszerűbb, mint valaha.

Laza hatású és könnyen elkészíthető haj, nem igényel sok gondoskodást, de azért érdemes beszárítani a tökéletes hatás érdekében.

Az egészen rövid, egyenesre szárított fazont még az olyan hírességek is kedvelik, mint Hailey Bieber.

Ha a végét egy kicsit kifelé szárítod, azzal kifejezetten elegáns hatást kelthetsz, és akár egy különleges alkalomra is ideális frizura lehet. Itt azonban az arcformának nagy jelentősége van, ugyanis nem mindenkinek áll jól.

A bob frizura hullámos verzióban is tökéletesen mutat. Akár még frufruval is kombinálhatod, hiszen szőke hajszínnel nem kelt majd annyira erőteljes hatást.

Elsősorban azok tudják elkészíteni, akiknek elég dús a hajuk, és erősebb hajszerkezetük van. Ha ezeknek a kritériumoknak megfelelsz, idén eljött az idő, hogy ezt a frizurát is kipróbáld!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves