Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Champagne blond

A pezsgőszőke hajszín lesz az idei ősz nagy durranása

2022. augusztus 30.

1 perc olvasás

ELLE

haj hajápolás hajfestés szőke 2022 ősz/tél szőke haj
A pezsgőszőke hajszín lesz az idei ősz nagy durranása
© Imaxtree/Nensi Dojaka

A kedvenc italod most a fejtetődön is visszaköszön. Bemutatkozik az őszi szezon kedvenc szőke hajszíne, a pezsgőszőke!


A nyár egyértelmű kedvenc árnyalatai, a St. Tropez szőke és a Candlelight szőke után idén ősszel újabb világos hajszín kedvencet avathatunk – visszatér a divatba ugyanis a pezsgőszőke!

Talán nem meglepő, hogy az őszi napok közeledtével még inkább előtérbe kerül minden, ami természetközeli. Így van ez a hajszínünkkel is, a természetes árnyalatok előnyt élveznek, és erre tökéletes példa a kellemes, meleg pezsgőszőke szín is.

Miért jó választás a pezsgőszőke?

A mézes és a karamelles árnyalatokhoz hasonlóan a pezsgőszőke is egy újra és újra visszatérő trend. Igazi időtálló klasszikusról beszélhetünk: a semleges, bézs tónusokra építő hajszín 2022-ben egy pici fémes tükröződést kapott, hogy igazán fényűző megjelenést kölcsönözzön viselőjének.

Fotó: Imaxtree/Nensi Dojaka

Bőrtónustól függően egy csipet aranyos vagy ezüstös ragyogást varázsolnak a fodrászok a hajszínbe, ettől lesz a pezsgőszőke igazán élettel teli és gyöngyöző – akárcsak a nevét adó ital!

Rövidebb és hosszabb fazonnal egyaránt kiemelkedően jól mutat, egyszerre visszafogott és fényűző, elegáns és modern.

Fotó: Imaxtree/Christian Dior

Ahogy minden szőke árnyalat esetében, úgy a pezsgőszőke tincseknél is külön odafigyelést igényel, hogy a szín ne kezdjen sárgulni, ezt egy jó minőségű lila samponnal könnyen elkerülheted.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves