Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NEW TREND

2024 legtrendibb hajszíne: a vajkrémes szőke

2024. február 10.

3 perc olvasás

Kovács Gréta

hajfesték hajfestés hajszín hajtrend margot robbie szőke
2024 legtrendibb hajszíne: a vajkrémes szőke
© Instagram/@margotdaily

Minden nő erről a hajszínről álmodik: a vajkrémes szőke a tavaszi szezon legtrendibb hajszíne, amit a sztárok is sorra kérnek a fodrásztól! Próbáld ki te is, nem fogod megbánni!


A szőke hajszín mindig jó választás: friss, vidám, üde és arcfiatalító hatással is bír, ezért nem csoda, hogy sorra bukkannak fel a különleges szőke hajfestési árnyalatok! Tavaly ilyenkor a természetességet sugalló mézszőke hódított, a Barbie-film berobbanásával pedig az egészen világos lenszőke nyerte el a nők szívét. Ősszel Jennifer Lopez trendet teremtett az enyhén barnás árnyalatú gombaszőke fürjeivel, legutóbb pedig a Hailey Bieber által hordott fahéjas szőke lett a nők kedvence. 

AZ IDEI ÉV LEGTRENDIBB SZŐKE ÁRNYALATA A CSODÁS VAJKRÉMES SZŐKE

Most, a tavaszias idő beköszöntével újra a világos árnyalatok lettek a népszerűek a fodrászoknál: a sztárok sorra szőkítik ki a frizurájukat, ám nem akármilyen színre! A legtrendibb szőke árnyalat most a vajkrémes szőke, ami legkönnyebben azok számára érhető el, akik a téli hónapokban sötétebb, barnásabb árnyalatű szőke hajszínt viseltek!  

A vajkrémes szőke ugyanis nemcsak egy színből, sokkal inkább szőke árnyalatok sokaságából áll: leginkább a melíros technikák által létrejött szőkés árnyalatokhoz tudnánk hasonlítani, hiszen a sötétszőkés, enyhén barnás szőke hajszínt meleg fényűre fakítja, világosítja ez az árnyalat. Legkönnyebben a sepregető mozdulatokkal készülő, szabadkezes balayage melírtechnikával lehet a legjobban elkészíteni ezt a hajszínt, ám fontos figyelmeztetni a fodrászodat, hogy a festést egészen a hajtincsek aljától, ne pedig a hajtincsek közepétől kezdje meg. 

SORRA A VAJKRÉMES SZŐKE ÁRNYALATOT KÉRIK A SZTÁROK A FODRÁSZTÓL

A vajkrémes szőkét már egy sor színésznőn lehetett lenni a díjkiosztó gálákon: Jennifer Aniston, Sydney Sweeney, Jennifer Lopez, Reese Witherspoon, Brie Larson és Rosamund Pike is ezzel az tavaszias árnyalatú szőkével kezdte az évet, a frizura pedig remekül áll nekik, hiszen sokkal  frissebb és fiatalosabb hatást nyújt, mint a téli szezonban oly népszerű fahéjas szőke

Ebben a hajfestési trendben pedig az a legjobb, hogy nem kimondottan egy színről (mint például a meggyes kóláról) van szó, hanem egy világos, meleg tónusú szőkéről, amit teljesen magadra tudsz szabni. Ha meleg tónusú a bőröd, bátran kísérletezhetsz az erősebb, mézesebb színekkel, a hideg tónusúakhoz pedig a platinásabb árnyalatú szőkés festések állnak a legjobban. Csak arra figyelmeztesd a fodrászodat, hogy ne a melír hatásra koncentráljon, hanem egy természetesen és többdimenziós, napszítta hatást próbáljon elérni a festéssel, mert ekkor fog igazán vajkrémessé válni a szőke hajszíned!

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves