Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Hajtrend 2024

3 hajszín, ami a szakértők szerint nagyon divatos lesz idén

2024. március 05.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

barna haj hajfestés hajszín hajtrend szőke tavaszi hajtrend
3 hajszín, ami a szakértők szerint nagyon divatos lesz idén
© Shutterstock

Egy-egy hajszín hosszú időn át népszerű lehet, de minden évben vannak új kedvencek is.


2024-ben néhány új hajszín is felkerült a fodrászok palettájára, amelyeket nagyon sokan kérnek majd, legalábbis a szakemberek véleménye szerint.

A tavasz beköszöntével a nők jelentős része nemcsak a ruhatárát, de a külsejét is szeretné frissebbé és könnyedebbé varázsolni. Ehhez ideálisak azok az új árnyalatok, amik a hajfestésben most divatosnak számítanak.

Bár azt a szakemberek is kihangsúlyozzák, hogy elsősorban az egyedi adottságokat kell figyelembe venni egy-egy szín kiválasztásakor, de érdemes megnézni, hogy ebben az évben milyen új trendek érvényesülnek.

Egy-egy különleges hajszín iránt nagy az érdeklődés

Csokoládémáz

Hailey Bieber nemrég debütált ezzel a színnel, a szakértők szerint pedig nem kétséges, hogy hamarosan megnő az érdeklődés a különleges árnyalat iránt.

Egyik nagy előnye, hogy többféle bőrszín mellett is jól mutat, a karamellszínű tincsek pedig még élénkebbé teszik a megjelenést. Az eredeti hajszíneket tekintve a barnától a sötétszőkéig terjed az a skála, akiknek jól áll ez az árnyalat.

Summer Lift

Aki a megszokottnál egy kicsit világosabb hajszínt szeretne, annak érdemes tudnia erről az új trendről. Itt nem egy konkrét színről, hanem egy technikáról van szó, amely szinte bármilyen hajszínnél alkalmazható.

A summer lift lényege, hogy világosabb tincseket helyeznek el a hajban azokon a pontokon, ahol természetesen módon is fény éri a hajat. A festésnek köszönhetően csillogó és friss hatást lehet elérni, amely az összképet is modernebbé teszi. A festés módja szabadon megválasztható, csak az a fontos, hogy a fókusz a fejtetőn maradjon.

Krémszőke

Az élénk és merész szőke tincsek most nem számítanak divatosnak, sokkal inkább a krémes árnyalatokat helyezik előtérbe a szakemberek. A krémszőke festék nélkül szinte nem is létező árnyalat, ugyanakkor mégis természetes hatást kelt.

Nagyon nehéz az elkészítése, komoly kihívás a szakemberek számára is, hogy ne legyen se sárgás, se túl világos, mert a mézszőkétől és a platinától is távol áll. Komoly kihívás, de ha sikerül, annál felejthetetlenebb frizura érhető el a segítségével. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves