Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Körömtrend 2024

4 színes francia manikűr, amit tavasszal mindenki imád

2024. március 13.

3 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

tavasz köröm körömápolás francia manikűr színes francia manikűr tavaszi körömtrend
4 színes francia manikűr, amit tavasszal mindenki imád
© Shutterstock

Az idei évben a színes francia manikűr lesz az egyik legnagyobb kedvenc!


A szép és ápolt kezekre minden nő vágyik, tavasszal pedig még inkább felerősödik ez az igény. A színes francia manikűr megfelel ennek az elvárásnak, ráadásul nagyon divatosnak is számít.

A körömfestés egyik legalapvetőbb stílusa a francia manikűr, ami a körmök végére helyezi a hangsúlyt. Rengeteg nő kedveli a mai napig is ezt a klasszikus formát, ám manapság a fehér körömvégeken kívül számos más formában is el tudják készíteni a szakemberek.

Tavasszal a színek iránt egyre nagyobb az érdeklődés nemcsak a ruhák, hanem a körömtrendek esetében is, így nem meglepő, hogy sokféle új stílus is megjelent.

A színes francia manikűr legszebb verziói

Ez a stílus nem zárja ki, hogy kipróbáld a kedvenc színeid és díszítéseid, tényleg csak a képzeleted szabhat határt. Nézd meg, mások milyen színeket választanak most!

Extra színes

Ha nem tudsz választani a színek közül, tartsd szem előtt, hogy akár minden egyes körmödön viselhetsz más-más árnyalatot.

Kétségtelen, hogy nem minden alkalomra jó választás egy ennyire színes verzió, de a kissé bohó megjelenést remekül kiegészíti ez a dizájn, amely ráadásul nem lesz túlzó, hiszen csak a körmök vége színes.

Pasztell árnyalatok

Az idei évben a pasztell színek kifejezetten népszerűek, de ha a klasszikus francia manikűrt felfrissítenéd, érdemes kísérletezni azzal, hogy egy erőteljesebb rózsaszín árnyalatot választasz.

A fehér végek ugyanúgy megmaradnak, de nem azokra kerül a hangsúly: érdemes is vékonyabb ívvel kombinálni az élénk rózsaszínt. Sőt, az egyik körmödet akár pöttyökkel is díszítheted, amivel még vidámabb hatást érhetsz el.

Strasszok és kövek

Még mindig nagyon divatosnak számítanak a csillogó díszítések, amelyek remekül illenek a francia manikűrhöz.

Elegáns megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek, így akár alkalmi manikűrként is elkészíttetheted, de a hétköznapok során is jól esik majd ránézni egy ilyen ízléses manikűrre.

Sárga és narancssárga

A sárga és annak minden egyéb árnyalata nagyon kedvelt idén tavasszal. Ha francia manikűrről van szó, kifejezetten vidám, tavaszi hangulatot varázsolhatsz ezekkel a színekkel.

Ha az erősebb tónusokat szereted, a narancssárgával is próbálkozhatsz, de az is jó megoldás, ha az egyik körmödet teljesen fedi ez a különleges szín.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves