Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SPRING NAILS

A csillagos manikűrt kéri mindenki tavasszal, Jennifer Lopez is imádja

2024. március 09.

2 perc olvasás

Kovács Gréta

köröm körömtrend manikűr körömfestés csillag köröm trend
A csillagos manikűrt kéri mindenki tavasszal, Jennifer Lopez is imádja
© Instagram/@tessalindsaygarcia

Valami különleges manikűrre vágysz? Ne keresgélj tovább: a csillagos körömtrend egyszerre szolid és extra, egyszerűen imádni fogod idén tavasszal! 


Ha manikűrökről van szó, általában kétféle változatról beszélhetünk: vannak a feltűnő és vibráló manikűr trendek (úgy, mint a korall manikűr, a felezett francia körmök vagy éppen a mostanában nagyon trendinek számító réz manikűrök), illetve, vannak a kifejezetten visszafogott és szolid körömfestési trendek (mint például a szirupos manikűr vagy a szivárvány pasztell körmök). Az azonban elég ritka, hogy egyszerre legyen szolid és visszafogott, mégis nagyon extra egy manikűr. Nos, a csillagos manikűr pont ilyen – nem csoda, hogy Jennifer Lopez is odáig van érte! 

A CSILLAGOS KÖRÖMTREND GYÖNYÖRŰ, ÉRDEMES MOST KIPRÓBÁLNI! 

A csillagos körömtrend igazából egy visszafogott alapból álló manikűr, amire csillag alakú kristályokat, matricákat és flittereket helyeznek a körmösök, szépen, visszafogott külsővel, abszolút nem kihívó vagy éppen giccses megjelenéssel. Ragyogtató, csillogó külsejük eleganciát kölcsönöz a viselőjének, mégis van benne valami plusz és különleges, ami a már megszokott nude manikűrökben nem található meg.

Talán pont ezért is örvend olyan nagy népszerűségnek a csillagos körömtrend! Bár ez a manikűr már a téli szezonban is hódított, arra senki sem számított, hogy az ünnepi szezon után ugyanannyira népszerűek lesznek ezek a minták: pedig azok, ráadásul nemcsak a hétköznapi nők körében, hanem a sztárkörmösök szalonjaiban is. A hírességek és a neves influencerek ugyanis folyamatosan ezt a körömtrendek kérik maguknak idén tavasszal! 

A SZTÁR KÖZÜL JENNIFER LOPEZ SZERETI A LEGJOBBAN EZT A MANIKŰRT

Bár a csillagos körmök sok sztár szívét elnyerték már, a manikűr legkitartóbb rajongója Jennifer Lopez, aki a már védjegyévé vált világos, szolid és nude körmeit mindig is szerette valamilyen extra csillogással feldobni. Az énekesnő-színésznő legutóbbi vörös szőnyeges szerepléseire a körmöse, Tom Bachik átlátszó alapon lévő, klasszikus és természetes francia manikűröket álmodott meg neki, melyeket kis arany csillogó matricákkal dobott fel a szakértő. Az eredmény bámulatos lett! 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves