Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Körömtrend 2024

Ezekért a csillogó körmökért rajong most mindenki

2024. február 29.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

köröm körömápolás körömtrend körömfestés csillogó köröm
Ezekért a csillogó körmökért rajong most mindenki
© Shutterstock

Az idei évben a csillogó körmök lesznek a legnépszerűbbek.


Úgy tűnik, a csillogó körmök soha nem fognak kimenni a divatból. A színeket tekintve sokféle verzió elérhető, ám a technikák között kötöttebbek a lehetőségek.

A szakértők szerint valószínűleg azért ilyen népszerű még mindig ez a trend, mert évtizedek óta kívánatosnak számítanak a fénylő körmök. Ma már sokféle trükkel és dísszel is elérheted ezt a hatást.

Nézd meg, most milyen díszítések a legdivatosabbak!

A csillogó körmök így készülnek idén

Fénylő gyöngyök

A hírességek is egyre gyakrabban kérnek gyöngyöket és apró fénylő köveket a körmeik díszítésére.

Bár ezek eddig is jelen voltak a piacon, most azonban jóval többet használnak belőlük, ami markánsabb hatást kelt, és sokkal feltűnőbbé teszi a körmöket. Ha nem áll távol tőled az extravagáns stílus sem, kedvelni fogod ezt a trendet.

3D-s rózsakvarc

A felragasztott kövek egészen különleges díszítésnek számítanak, ha a megfelelő módon helyezik fel azokat.

Egy rózsaszín alapszínnel rendelkező körmön kifejezetten jól mutatnak a nagyobb méretű, szabálytalan alakú kövek is. Azonban a szakértők figyelmeztettek: ez inkább alkalmi viselet, ugyanis a kövek könnyen elakadhatnak a ruhákban, így a mindennapok során nem ez a legpraktikusabb díszítési forma.

Rózsaszín és lila kövek

Az árnyalatokat tekintve a rózsaszín és a lila kifejezetten keresett lesz – akár együtt is.

Extra nőies hatást kelt, ha ezüstszínű kövekkel kombinálod ezeket a színeket, és hosszú ideig nem is akarsz majd változtatni ezen a stíluson, ugyanis valóban szinte bármilyen ruha mellett jól mutat. Elsősorban a hosszú körmökhöz illik ez a díszítési forma, de a kövek helyett akár a hasonló árnyalatú csillámpor is remek megoldást jelent.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves