Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Körömtrend 2024

4 francia manikűr, amit mindenhol látni fogsz 2024-ben

2024. február 13.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

körömtrend körömfestés francia manikűr francia köröm 2024
4 francia manikűr, amit mindenhol látni fogsz 2024-ben
© Shutterstock

Évtizedek óta népszerű, de a francia manikűr komoly változásokon esett át az utóbbi időben.


Kétségtelen, hogy a francia manikűr évtizedek óta jelen van, a körömfestési technikák egyik legalapvetőbb formája.

Népszerűsége talán azért is töretlen, mert időtlen stílust kölcsönöz a viselőjének. Ebben a hírességek is egyetértenek: szívesen viseli például Emily Ratajkowski, Hailey Bieber és Selena Gomez is.

A klasszikus, natúr körmöket, amelyek markáns fehér végeket kapnak, még ma is sokan kérik a szakemberektől, de érdemes megismerkedni a legújabb trendekkel.

A francia manikűr idén így hódít

Francia Barbie

A tavaly bemutatott Barbie című film óta a rózsaszín és annak minden árnyalata iránti kereslet fellendült a divat és a szépségápolás terén.

Bár a lelkesedés már kissé alábbhagyott, de a szakemberek szerint még hosszú ideig kitart majd. A krómos hatású, pink körmök a francia megoldással remekül mutatnak, tavasszal és nyáron biztosan nagy kedvenc lesz ez a stílus.

Szívvel díszített francia

A francia manikűrnél a legnagyobb játékteret a végek biztosítják. Nemcsak a színek, hanem a formák is változhatnak.

Legutóbb a szíveket próbálták ki a körmök végén, ami azonnal sokak kedvence lett. Különleges és mutatós dizájn, amit elsősorban a tavaszi időszakban választanak majd sokan.

Hullámos francia

Az egyenes körömvégek helyett a hullámos formákkal is érdemes játszani.

Bonyolultabb mintákat is ki lehet próbálni, de a retró színek is nagyon népszerűek. Ha szereted a francia manikűrt, de feldobnád a megjelenésed egy különlegességgel, ezt szeretni fogod!

Color Block francia manikűr

Válaszd ki a 3 kedvenc színed, és kockákra osztva viseld a körmödön! Mutasd meg egy szakembernek, mire gondolsz, és hallgasd meg, mit tanácsol a színeket illetően.

Ezt a kockás manikűrt nem a legegyszerűbb elkészíteni, azonban a szakértők szerint az idei év egyik legnagyobb slágere lesz.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves