Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

MANIKŰR

Visszatért a '80-as évek kedvenc körömtrendje: itt van a szivárványos hullám manikűr

2024. július 07.

2 perc olvasás

Kovács Gréta

köröm körömlakk manikűr köröm trend nyári manikűr színes manikűr
Visszatért a '80-as évek kedvenc körömtrendje: itt van a szivárványos hullám manikűr
© Instagram/@nailsbypaulin

Vidám, színes és nagyon extra az idei nyár legmenőbb körömtrendje, ami eredetileg a '80-as években élte a fénykorát: most viszont újra nagyon menő! Következzen a szivárványos hullám manikűr, amivel nem fogsz tudni betelni.


Semmi sem fejezi ki úgy a jó időt és a nyarat, mint egy szuper színes és funky manikűr! A szivárványos körömtrendek most ugyanis nagyon menők, szinte minden nő ki akarja próbálni őket. Kár lenne ezért csak a visszafogott és szolid manikűrök körében gondolkodnod, hiszen most szinte bármilyen színkombinációjú körömlakkokat választhatsz, a kreativitásodnak idén nyáron semmi sem fog határt szabni!

ENNÉL NYÁRIASABB KÖRÖMTREND NEM IS LÉTEZIK A KÖRMÖSÖK SZERINT

Ezek után nem is csoda, hogy a profi körmösök is gondoltak egy merészet és újra előálltak a '80-as évek egyik legvadabb és legszínesebb körömtrendjével, a szivárványos hullám manikűrrel, ami idén tényleg minden árnyalatban feszegeti a határokat. Legyen szó a görögdinnye vagy a naplemente színeiről, a szivárványok cuki árnyalatairól vagy éppen a Barbie-world rózsaszín tónusairól, ez a manikűr most a legnagyobb trend, amit a nyáron kipróbálhatsz!

Elsőre bonyolultnak tűnhet a megvalósítása, ami tényleg nem egyszerű, igényel egy kis kézügyességet és precitizást, de ha van egy kis időd, meg persze, kedved is, akkor érdemes belevágnod! Először is válogasd ki azokat a színeket, amikkel hullámokat szeretnél festeni a körmeidre.

EZ A NYÁRI MANIKŰR BÁRMILYEN SZÍNKOMBINÁCIÓBAN JÓL MUTAT 

A szivárványos hullám manikűr színei lehetnek egymáshoz illő árnyalatok, de teljesen ellentétes színpárok is, ezért igazából a hullámos csíkok felfestésének sorrendje sem kötött, teljesen a kreativitásodra van bízva, melyik színnel kezded el a festést! Egy a biztos: érdemes azzal a körömlakkal kezdened, amit a körömfelszíned közepén szeretnél látni, mert a hullámos manikűrök festésekor belülről haladunk kifelé.

Ha már pedig megvan az első színes csík, onnantól kezdve könnyű dolgod lesz: csak követned kell az első hullám vonalát a következő színnel, egészen addig, amíg elfogy a körömfelületed és készen is van a nagy remekmű! Azt azért még ne feledd, hogy a legtöbb körömlakkhoz extra vastag ecset jár, a tökéletesen precíz eredmény elérése érdekében pedig érdemes beszerezned egy önálló, extra vékony/tűhegyes ecsetet, amit minden festés után meg tudsz tisztítani. Így nem kell aggódnod amiatt, hogy ki fogsz menni a vonalból, vagy esetleg egymásra festenéd a színeket! 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves