Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

MANIKŰR

Itt van a nyár legszebb körömtrendje, a kristályos manikűr

2024. június 22.

2 perc olvasás

Kovács Gréta

köröm manikűr nyári köröm köröm trend manikűr trend nyári manikűr
Itt van a nyár legszebb körömtrendje, a kristályos manikűr
© Instagram/@amyle.nails

Idén nyáron nem fogsz ennél szebb manikűrt látni: a kristályos manikűr olyan csodás, hogy mostantól csak ilyet fogsz kérni a körmösödtől! 


A nyári körömtrendek a legtöbbször a rikító és feltűnő színekben pompázó manikűrökről – úgy, mint a mandarinos körmökről vagy a narancs sorbet manikűrről – szólnak, idén nyáron viszont jelen van egy új trend a körmösöknél, ami inkább a különleges körömfestési technikára, mintsem a vakító színekre helyezi a hangsúlyt. Következzen most az ásványi köveket megidéző kristályos manikűr, ami annyira gyönyörű, hogy garantáltan nem akarsz majd más manikűrt kipróbálni idén nyáron! 

A KRISTÁLYOS MANIKŰR MOST A LEGSZEBB NYÁRI KÖRÖMTREND

A kristályos manikűr egy új körömtrend, amit korábban még soha nem lehetett látni a körmösöknél: visszafogottsága ellenére hihetetlenül látványos körmöket eredményez, ezért pillanatok alatt vált népszerűvé, mindössze pár hét leforgása alatt. Nincsenek benne megszabott vonalak, fontos és aprólékos külalakok, sőt, igazából még a manikűr színe sincs megszabva, ezért teljesen a saját ízlésre lehet formálni. 

Ennek ellenére, a szolid és nőies kristályos manikűr kifejezetten kontroverzális: egészen az idei nyári szezonig csak kevesen merték viselni, mert aprólékos, részletgazdag körömfestési eljárást igényel, a látvány viszont nem színekben eredményezi ezt, sokkal inkább a különleges technikában.

OTTHON IS KÖNNYEDÉN ELKÉSZÍTHETED MAGADNAK EZT A KÖRÖMTRENDET

A kristályos manikűr elkészítéséhez nélkülözhetetlen körömtechnika elsajátítása azonban cseppet sem bonyolult folyamat: a manikűr akár pár perc gyakorlással tökéletesre kivitelezhető, ezért, ha a profi körmös meglátogatása helyett inkább saját magad készítenéd el ezt az új körömtrendet, akkor is könnyű dolgod lesz. Először is érdemes megnézned az alábbi videót!

Ahogyan a fenti rövid kis videón is láthatod, a körömtechnika cseppet sem igényel precíz kézmozdulatokat, sokkal inkább a megfelelő, enyhén átlátszó, tejes hatású körömlakkok viszont nagyon fontosak, mert csak ezekkel érhető el a tökéletes végeredmény. A manikűrt természetesen bármilyen más színnel elkészítheted, nem kell rózsaszínban vagy lilában gondolkodnod – azonban azt érdemes tudnod, hogy most ezek a legmenőbb színek, ha kristályos manikűrről van szó!

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves