Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

St. Tropez Blond

Itt az idei nyár hajszín trendje: a St. Tropez szőke

2022. július 08.

2 perc olvasás

ELLE

hajfestés hajtrend szőke hajszíntrend szőke haj St. Tropez szőke
Itt az idei nyár hajszín trendje: a St. Tropez szőke
© Chanel/Imaxtree

Nem véletlen, hogy egy luxusüdülőhelyről kapta a nevét 2022 nyári hajszín trendje!


A szőke az egyik legsokoldalúbb hajszín: a platinától az eperig, a méztől a gyertyalángig számos trend hódított az utóbbi időkben a szőke hajúak körében. 2022 nyarán egy francia álomvakáció helyszíne áll a hajszín trend középpontjában – bemutatkozik a St. Tropez szőke árnyalat!

A Côte d'Azur egyik legpompásabb úti céljáról elnevezett hajszín trend mesteri módon egyensúlyozik a lazaság és az elegancia határvonalán, akárcsak maguk a francia nők is.

A St. Tropez szőke alapja a sötétszőkétől egészen a világosbarnáig terjed, abba keverednek a világosabb szőke tincsek, fokozatosan világosodva a hajvégek felé.

Elegáns fényes hangsúlyok és dinamikák jellemzik ezt a hajfestési trendet, ami a tökéletes nyári szőke hajszínt idézi. A végeredmény természetes, napszítta árnyalat, amelyben csodásan keverednek a sötétebb és világosabb tónusok. Épp, mintha frissen tértél volna haza egy St. Tropez-i nyaralásról!

Kinek áll jól a St. Tropez szőke?

Bárki bátran kísérletezhet a St. Tropez szőke festéssel, a fodrász szakértők szerint különösen az arany, olíva vagy sötétebb tónusú arcbőrrel rendelkezőknek érdemes kipróbálnia 2022 nyári hajszínét.

A világosabb, illetve hűvösebb bőrtónusúak is belevághatnak, az ő fodrászaik lágy, hamvas árnyalatok kikeverésével érhetik el a hozzájuk passzoló végeredményt.

A St. Tropez szőke hajszín nagy előnye, hogy nem muszáj vele havonta visszalátogatni a fodrászhoz, a sötétebb tövek miatt nem szembetűnő a lenövés, és az aranyos, bézses tónusoknak köszönhetően a hamvasítással sem kell annyit foglalkozni, mint a platinaszőke hajszín esetében.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves