Quantcast

Szőkeség

Hódít az idei ősz hajszíntrendje, a Marilyn-szőke

Hódít az idei ősz hajszíntrendje, a Marilyn-szőke
© Michael Ochs Archives/Getty Images

Ha felfrissítenéd a szőke tincseidet, de nem akarsz nagy változást, legyél te is Marylin-szőke!

Jól tudjuk, hogy a szőkének milliónyi árnyalata van, a fodrászok évről évre újabb és újabb megközelítéssel rukkolnak elő, hogy a hamvas szőkétől az aranyló tincseken át a platinaszőke frizuráig mindenki megtalálhassa a hozzá legközelebb álló szőke árnyalatot. Az idei ősz hajszíntrendje kétségkívül a Marylin-szőke – amely az 50-es évek stílusikonjának védjegyévé vált szőke szín modern változata.

Bár Marylin Monroe elsősorban nem a hajszínével vált híresség, mégis akaratlanul az elsők között ugrik be szőke frizurája a neve hallatán. A Marylin-szőke hajszín 2021-ben modern értelmezést kapott, a világos alapszín megmarad, de a szőke melegebb felhangot kap. A frizuratrend üdítően hat a hűvös platinaszőkék és a mély, barnába hajló árnyalatok között.

A Marylin-szőke hajtrend nem szorít be egyetlen skatulyába. Egyszerre laza és elegáns, bármilyen hajhosszal és vágással jól mutat, a pixie-től a klasszikus bobon át a hosszú hajzuhatagig. A sötétebb alapárnyalatokhoz is remekül illeszkedik, mintha csak a langyos nyári napokra emlékeztetne. Ha a természetes végeredményt részesíted előnyben, az árnyalatot kért balayage technikával a szakembertől!

Forrás: Elle