Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

FRIZURA

French Blowout: a nyár legrendibb frizuráját a francia nők inspirálták

2022. július 04.

2 perc olvasás

ELLE

frizura haj hajviselet francia haj szárítás
 French Blowout: a nyár legrendibb frizuráját a francia nők inspirálták
© Nisian Hughes / Getty Images

Természetesen a franciák alkották meg a 2022-es nyár legtrendibb frizuráját. 


Idén nyáron egyértelműen hódít a franciák által kidolgozott frizuratrend, a French Girl Blowout, amelynek segítségével újra megmutatták a világnak, mekkora modern csavart tudunk létrehozni kizárólag egy hajszárító segítségével. A franciák egyszerűen uralják a világ divatpiacát, és mindig van egy jó ötletük, ha éppen stílusról, eleganciáról, megjelenésről van szó. Az  idén nyáron hódító French Girl Blowout frizura lényege, hogy egyszerre keveredjen a tökéletesség és a lazaság, a tűpontosan álló, mégis bohókás tincsek megjelenése. 

Így garantáltan működik a French Girl Blowout

A „laissez faire" mottóhoz híven ugyanez vonatkozik a French Girl Blowoutra is: Ne aggódj, ha a frizura nem tart egész nap. Az enyhén lógó hullámok az idővel előrehaladó természetes alakulása pont annyi izgalmat visz a szigorúan kivitelezett, mégis izgalmas és játékos trendhez, amennyit kell. Nem szükséges, hogy egész nap azon aggódj, tart-e még az a tincs elől, vagy éppen mit kellene rajta igazítanod.

Hogyan készül?

Az elkészítés pofon egyszerű, pár alkalom után már csukott szemmel is képes leszel rá! Vizezd be a hajadat, majd fésüld ki. Ezután körkefével szárítsd meg a tincseket, majd még a hőtől kialakult meleg állapotban tekerd fel hajcsavaróra. Hagyd benne amíg ki nem hűlnek a tincsek, és már kész is. Tegyél rá olajat, hogy selymes és puha legyen minden szál, és amennyiben szükségét érzed, fixáld hajlakkal. Ám ha az igazi laza, bohókás francia verzióra vágysz, ezt a lépést érdemes kihagyni. A laza eleganciát a hullámok rugalmasságának enyhülése adja meg.

@sultrabeauty French girl blowout ~ featuring the After Hours Collection Thermalite Dryer Brush 💖 #SultraStyle #hairstyles #blonding #newhair #balayage #fyp ♬ original sound - Sultrabeauty

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves