Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Hajtrend 2024

4 frizura, ami a fodrászok szerint mindenkinek jól áll

2024. március 14.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

frizura hajvágás hajviselet új frizura pillangóvágás bob frizura
4 frizura, ami a fodrászok szerint mindenkinek jól áll
© Shutterstock

Egy-egy új frizura az egész megjelenésedet feldobhatja!


Tavasszal sok nő vágyik arra, hogy egy új frizura segítségével alapozza meg az idei stílusát.

Ha te is egy teljes átalakulást fontolgatsz, az a jó hírünk, hogy ehhez szerencsére minden adott, már csak azt kell eldöntened, hogy melyik forma állna a legjobban. Azt javasoljuk, hogy erről mindig kérd ki egy szakember véleményét, mielőtt szó szerint belevágnál egy új frizura elkészítésébe.

Azonban addig is érdemes megnézned, hogy milyen fazonok a legnépszerűbbek most, de azt már most elárulhatjuk, hogy a skandináv nők stílusa nagy sikert arat majd!

Néhány frizura, ami szinte mindenkinek előnyös

A szakemberek szerint egy új hajviselet kiválasztásakor mindig az az elsődleges szempont, hogy az adott arc mellett mi mutat jól, ugyanis egy divatos, de előnytelen frizura az összképet is el fogja rontani.

Inspirálódni azonban mindig lehet és kell is: nézd meg, miből érdemes válogatni!

Az arcot keretező rétegek

Ha az öltözködésed során az elegancia a legfontosabb számodra, akkor az arcot lágyan keretező, réteges hajvágás fog leginkább tetszeni.

Visszafogott és ízléses megjelenést kölcsönöz a viselőjének, miközben nagyon modern hatást kelt. Hosszú és rövid haj esetén is kipróbálhatod.

Pillangóvágás

Ez a stílus jelenleg mindenhol uralkodik, és ezen nem is lehet csodálkozni, hiszen tényleg nagyon szép frizurát eredményez.

Azon túl, hogy nagyon divatos és modern, éppen megfelelő arányban vegyíti a rövidebb és a hosszabb tincseket, miközben az egész frizurának légies jelleget ad.

Bob

A bob frizurák az elmúlt hónapokban hatalmas népszerűségnek örvendenek, ami nem is meglepő, hiszen nagyon sok nőnek jól állnak.

Szinte bármilyen arcformához illik valamelyik típusa, és hajszerkezettől függetlenül elkészíthető egyenes, hullámos vagy göndör hajból is. Külön előnye, hogy kevés karbantartást igényel, így nem kell minden héten órákat szánnod a frizurád elkészítésére.

Lob frizura

Ez gyakorlatilag a bob frizura hosszabb verziója, amely egész Európában egyre elterjedtebb.

Akinek egyenes a hajtípusa, különösen szeretni fogja ezt a stílust. Nagyon fontos, hogy bár nem igényel sok karbantartást, de a hajvégeket mindig befelé kell szárítani, mert a haj csak így tartja meg a fazonját.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves