Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NEW HAIR

Letícia királyné levágatta a haját, izgalmas fazont választott

2024. február 29.

2 perc olvasás

ELLE

divat frizura királyi család királyné Letícia királyné lob
Letícia királyné levágatta a haját, izgalmas fazont választott

A spanyol Letícia királyné frizurát váltott, az új fazont remekül eltalálták, és tavasszal még biztosan sokat láthatjuk.


Ritkán változtat a megjelenésén Letícia királyné. Bár imádja a divatot, követi is a trendeket, a frizuráját sosem változtatta még meg drasztikusan. Évek óta hosszú frizurát viselt, most azonban fazont váltott, és kipróbált egy izgalmas vágást, ami 2024-ben nagyon népszerű lesz! 

Ilyen lett Letícia királyné új frizurája

A spanyol Letícia királynét a legjobban öltözött előkelőségek között tartják számon. Az uralkodó feleségeként nagyon sok nyilvános eseményen kell részt venni, de az összeállításaival sosem tud hibázni. Mivel rá nem vonatkoznak olyan szigorú előírások, mint a brit királyi család tagjaira, így kicsit szabadabb kezet kap a stylistja, a szettjeiben szinte mindig megjelennek az aktuális trendek

Letícia királyné követi a trendeket, ezért nem lepődünk meg, hogy épp most váltott rövidebb frizurára. A királyné haja eddig a válla alá ért, most azonban egy lob fazont vágatott, ami nagyjából 10 centivel rövidebb, mint a korábbi frizurája. 

A tincseket most egyforma hosszúságúra vágták le, és ennek megfelelően szárították be. A változás igazán látványos, Letícia királyné haja sokkal dúsabb hatást kelt, mint korábban. A fazont nagyon jól választotta ki, hiszen a lob egy hosszabb, kevésbé extrém verziója a népszerű bob frizurának, ami az év egyik legtrendibb vágása. 

Ha esetleg szeretnél frizurát váltani, és tetszenek a rövidebb fazonok, érdemes kipróbálni a lobot. Nem annyira rövid, mint a bob, ennek ellenére kifejezetten egy trendi vágás, a hossza miatt könnyen kezelhető, és remekül mutat egyenesen vagy hullámokkal. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves