Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Ikonikus

A fringe bob frizura a legtrendibb hajviselet 2024-ben

2024. március 11.

2 perc olvasás

ELLE

hajtrend bob frizura fringe bob
A fringe bob frizura a legtrendibb hajviselet 2024-ben
© Instagram/louisa_mazzurana

A fringe bob frizurát imádják most a nők.


Ha eddig is figyelemmel kísérted a 2024-es hajtrendeket, akkor pontosan tudod, hogy a bob és a frufru hivatalosan is hódítanak. Íme, az új hajtrend, ami ötvözi a kettőt: a fringe bob frizura, amit egyre bátrabban vállalnak be a nők. 

Kifinomult és nőies

Nem meglepő, ha azt mondjuk, hogy ez a haj először a francia nőknél terjedt el, de szép lassan az egész világon imádni fogják az emberek. A fodrászok azonban elárulták, hogy minél tompább a vágás, annál jobb, ha szeretnél egy kis teltséget kihozni a rövidebb hajból. Szintén fontos tudni, hogy a fringe bobnak nem kell egyeneseknek és karcsúnak lennie ahhoz, hogy stílusos legyen. A lekerekített szabás a természetes fürtökkel elképesztő stílust teremt. Az pedig rajtad áll, hogy mennyire szeretnéd rövidre a frizurádat, de aki merész annak ajánlott, minél többet vágatni. Te bevállalnál ennyire rövid hajat?

Emlékszel még a Ponyvaregényre?

Az ikonikus film, amiben szerepel a Mia Wallace nevű karakter. Megvan az oka annak, hogy máig népszerű. A tompa frufru élesebb vonalat hoz létre a homlokon, ahol a frufru találkozik a haj fő részével, és olyan szöget alkot, amely szuperélessé és elegánssá teszi a megjelenést. A tompa vágás valójában kiemeli az arc szögeit, így kevésbé tűnik kereknek.

Taylor Russell a bob frizurák királynője

Harry Styles barátnője, Taylor Russell színésznő is kipróbálta már a fringe bob frizurát. Valójában a népszerű sztár imádja a bob minden fajtáját, így nem meglepő, hogy mindig kipróbálja az újdonságokat. Lássuk be, hogy tökéletesen áll neki a rövid haj, és a megjelenése mindig nőies és elegáns, de mellette érezhető, hogy nagyon merész is.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves