Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

A francia nők könnyed bob frizurájáért a hírességek is rajonganak

2024. március 01.

1 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

francia bob frizura hajtrend hajvágás bob haj bob frizura
A francia nők könnyed bob frizurájáért a hírességek is rajonganak
© Shutterstock

A ’70-es évekbeli bob frizura új formája idén visszatért a szalonokba a francia nőknek köszönhetően.


A divatvilág örök darabjaihoz hasonlóan a különböző bob frizurák között is ott vannak a nagy túlélők, amelyek hosszú éveken át népszerűek maradnak – és persze a nagy visszatérők is jelen vannak a francia nők listáján.

Ezek közé tartozik az a laza, bozontos hatású bob frizura, amely a ’70-es években volt nagyon kedvelt. Mai formája azonban már sokkal lágyabb vonalakkal készül el, így kifejezetten elegáns hatást kelt.

A laza bob a francia nők kedvence

Ezt a vágási stílust még az olyan sztárok is előnyben részesítik, mint Jenna Ortega vagy Selena Gomez, ami nem is meglepő, hiszen egy könnyen kezelhető, ugyanakkor nagyon mutatós hajviseletről van szó.

A finom rétegezés és a laza hullámok a francia hatást erősítik fel, miközben a mindennapok során a megfelelően levágott haj minden erőfeszítés nélkül felveszi a tökéletes formáját.

Ez a hajtrend kihasználja a haj természetes textúráját, és az egyetlen kritériuma, hogy nagyobb mennyiségű, vagy hullámos szerkezetű haj szükséges hozzá, ugyanis a vékonyszálú és egyenes hajból sokkal nehezebb elkészíteni a megfelelő formában.

Annak sem kell aggódnia, aki szereti a frufrut, ugyanis még az extrémebb formákkal kombinálva is jól mutat, a féloldalas frufruval pedig kifejezetten elegáns hatást kelt.

Egyszóval: ebben az évben mindenképp érdemes kipróbálni ezt a divatos és különleges frizurát!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves