Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

RAGYOGÓ

Nicole Kidman már évek óta nem volt ennyire gyönyörű

2023. március 13.

2 perc olvasás

Szőke Anna

armani privé Nicole Kidman oscar botox szépészeti beavatkozás
Nicole Kidman már évek óta nem volt ennyire gyönyörű
© Getty Images/ABC

Az 55 éves Nicole Kidmant, már régen láthattuk így tündökölni.


A filmipar legfontosabb eseményének számító Oscar-gálán, természetes, hogy megjelenik a szakma krémje, és mindenki igyekszik a lehető legjobb formáját hozni. Nicole Kidman elképesztő belépővel lepte meg rajongóit, hosszú idő után először láthattuk természetesebb, önazonosabb külsővel.


Nicole Kidman maga is elismerte, hogy néha túl sokat botoxoltat

Az elmúlt években a színésznő arca gyakran teljesen kifejezéstelenné, már-már eltorzulttá vált a szépészeti beavatkozások következményeképpen. Voltak akik azt is tudni vélték, hogy a színésznő fokozott botoxhasználata miatt kialakult arckifejezése miatt, még bizonyos szerepektől is elesett.

Habár sokáig nem ismerte el, hogy a fiatalosabb külsőt nem csak a genetikájának és az egészséges életmódnak köszönheti, később bevallotta, hogy igenis használt botox injekciókat is. Azonban üde és ragyogó bőre titkának nem ezt tartja.

Mivel rendkívül világos bőröm van, nem mehetek a napra. Mindig napvédő krémet kell használjak. Ez fiatalabb koromban maga volt a rémálom, de most már meg vannak az előnyei. Nem dohányzom, odafigyelek magamra. Abban hiszek, hogy a szépség kulcsa a fittségben rejlik, engem így neveltek

– nyilatkozta az ausztrál színésznő egy alkalommal.


 

Mindenkit meglepett az Oscar-gálán

Az Akadémia rendezvényére Nicole férjével, a zenész Keith Urban-nel érkezett. Nem csoda, hogy a férfi egyszerűen le sem tudta venni szemét kedveséről, Kidman szó szerint ragyogott a pezsgőszín szőnyegen. A színésznő egy testhez simuló, fekete, Armani Privé estélyit választott a nagy eseményre, melyet a most különösen felkapott 3D virágminta díszített.Az Oscar-díjas színésznő sminkje és frizurája is nagyon visszafogott volt, ezzel is erősítve természetes ragyogását. Az időtlen eleganciáját nem nyomta el ékszerekkel sem, csupán egy kisebb fülbevalót, néhány karperecet és gyűrűt viselt. Követői elragadtatással fogadták a színésznő Instagram posztját, néhányan egyenesen az est legszebbjének kikiáltva a sztárt.


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves