Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

IZOM

Rá sem lehet ismerni Nicole Kidmanre új fotóin

2022. augusztus 23.

1 perc olvasás

ELLE
címlap diéta edzés fogyás Nicole Kidman test
Rá sem lehet ismerni Nicole Kidmanre új fotóin
© Shutterstock

Nicole Kidman sokkolta rajongóit új fotóival, akik pedig kevésbé kedvelik, azonnal durva vádakkal illették. 


Nicole Kidman újra címlapra került, és döbbenetes, mekkora bicepszet villantott a legfrisseb fotóin. Hihetetlen formában van, alaposan meglepte rajongóit!

Nicole Kidman izmosabb mint valaha

A színésznő a Perfect magazin legfrissebb számának címlapján szerepel, a fotókon rövid felsőben és egy apró miniszoknyában pózol, mindeközben hatalmas, izmos bicepszét mutatva a pózolás közben. Nicole Kidman tónusos teste, izmos, kidolgozott karjai, lábai és hasa valósággal sokkolták a rajongókat, sosem volt még ennyire jó formában. 

Nicole Kidman nemcsak kidolgozott testével, de frizurájával is meglepte az olvasókat, ugyanis egy két lépcsősra vágott tűzpiros parókát visel, amelynek tincsei egészen a derekáig lógnak, és amely bob vágást kapott. 

Úgy érzik, átverés a címlap

Izomtömege alapján senki nem gondolná, hogy négygyermekes anyuka, pedig a két örökbefogadott gyermeken kívül Tom Cruise-zal van két közös gyermeke is. 

Nicole Kidman nemrég a Vanity Fair címlapján pózolt, ám akkor egészen más jellegű fotók születtek róla.

A Perfect magazin harmadik száma igazi ikonokat ünnepel, köztük Nicole Kidmant is, ám máris komoly vádak érték a kiadót. Az internetezők úgy gondolják, hogy irreális Photoshop használatnak köszönhetőek Nicole Kidman tökéletes vonalai, amelyek igen káros üzenetet céloznak a vásárlók felé. Valamint többen is hangot adtak annak, hogy ízléstelen egy 55 éves nőről ilyen sorozatot készíteni. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves