Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PLASZTIKA

Megszólalt a plasztikai sebész, mi történhetett Madonna arcával

2023. február 07.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

plasztika énekesnő grammy madonna vélemény Grammy 2023
Megszólalt a plasztikai sebész, mi történhetett Madonna arcával
© Kevin Winter / Getty Images

Madonna megjelenése a Grammy-gálán hatalmas vitát váltott ki, a rajongók pedig azóta találgatják, hogy mi történhetett az arcával. Most a plasztikai sebész elárulta az igazat. 


Madonna az elmúlt időszakban ritkán mutatkozott a nyilvánosság előtt. Bár rendszeresen tölt fel magáról videókat, képeket, a rajongói a felvételeket eddig nem minden esetben vették komolyan. Sokat változott az arca az elmúlt időszakban, ám a legtöbben azt gondolták, csak a filterek miatt tűnik másnak. Ám a Grammy-gálán kiderült az igazság. 

Sokkolta az embereket Madonna kinézete a Grammy-gálán

Az énekesnő a Grammy egyik meglepetésvendége volt, mivel korábban nem jelentették be a részvételét. Ennek ellenére a várt reakciók elmaradtak, mivel az internetezőket azonnal elkezdte foglalkoztatni, hogy vajon mi történhetett Madonna arcával. Most Dr. Michael Horn a DailyMail megkeresésére elárulta, hogy milyen beavatkozásokról lehet szó. 

A plasztikai sebész szerint Madonna arca amiatt változott meg ennyire, mert nem olyan rég plasztikai beavatkozáson eshetett át. Az orvos szerint szinte biztos, hogy arcplasztika volt, mivel a bőre teljesen feszes.

Az évek során Madonna látszólag számos plasztikai sebészeti beavatkozáson esett át. Arcfelvarráson esett át... Ez nyilvánvaló, mert a bőre feszes, és nincsenek ráncai. A szeme is kisebbnek tűnik, valószínűleg azért, mert egy arcplasztika során meghúzták

– mondta Dr. Michael Horn. 

Madonnának korábban természetes orra volt, ami illett az arcához. Úgy tűnik, mintha orrplasztikája lett volna, mivel most az orrának hegyes hegye van, és túl keskenynek tűnik

– mondta a plasztikai sebész. Úgy véli, hogy orrán is volt pár apró változtatás, emellett szerinte rendszeresen botoxoltat, ezt a minimális mimikája árulta el. 

Az orvos azt is elmondta, hogy Madonna arcszerkezete teljesen megváltozott, a Grammy-gálán készült videókon már V-alakú az arca. A plasztikai sebész szerint ez a túlzott töltőanyagnak köszönhető. 

Úgy tűnik, az idők során túl sok töltőanyagot használt, így arcának telt megjelenést kölcsönzött, és elvesztette az egykori természetes és kellemes csontszerkezetet. Arccsontja minden eddiginél kiemelkedőbb, és természetellenesen magasnak tűnik. 

Dr. Michael Horn szerint Madonna szemöldöke is magasabbra került, szélesebb a hajvonala, így szerinte nyilvánvaló, hogy a halántékába is töltőanyag került. 

Madonna ráncmentes megjelenése megdöbbentette a rajongókat, sokak szerint a túlzott plasztika nem tett jót neki. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves