Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NEW MOVIE

Kiderült, ki alakítja Madonnát a róla készülő életrajzi filmben

2023. január 25.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

film madonna madonna turné Julia Garner
  Kiderült, ki alakítja Madonnát a róla készülő életrajzi filmben
© Fotó: Theo Wargo / Getty Images

A Madonna karrierjéről szóló film forgatása még nem kezdődött el, de elárulták, hogy melyik népszerű színésznő alakíthatja az énekesnőt. 


Madonna sokakat meglepett, amikor bejelentette, hogy önéletrajzi film készül róla. Ez az első alkalom, hogy az énekesnő is részt vesz egy róla szóló projektben, így a rajongók már nagyon várják. Az is kiderült, hogy melyik színésznő alkothatja a fiatal popdívát. 

Az Ozark sztárja alakítja Madonnát a vásznon

A Variety értesülései szerint Julia Garner kapta meg Madonna szerepét. Az Emmy-díjas színésznő korábban az Ozark című sorozatban szerepelt, illetve ő játszotta Anna Sorokint, Az örökösnő álarca mögött című sorozatban. Utóbbival pedig hatalmas sikert aratott. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Julia Garner (@juliagarnerofficial) által megosztott bejegyzés

Korábban több jelölt is volt a szerepre, a Variety felfedte, hogy Florence Pugh, Alexa Demie, Barbie Ferreira és Sydney Sweeney mind versenyben voltak a szerepért. Több körös volt a meghallgatást, a válogatáson pedig maga Madonna is részt vett. A színésznőknek énekelniük, táncolniuk kellett, és meg kellett mutatniuk, hogy mennyire tudják elsajátítani Madonna ikonikus koreográfiáit. Julia Fox nagy valószínűséggel szintén szerepelni fog a filmben, Madonna barátnőjét, Debi Mazart alakíthatja. 

A film előkészületeit még 2020-ban kezdték el, de a casting elhúzódott, így jelenleg nem lehet tudni, hogy a forgatások mikor kezdődhetnek el. Madonna tervezte rendezni a filmet, ez lenne a harmadik alkalom, hogy filmet rendez. De az énekesnő nem olyan régen jelentette be, hogy turnéra indul, a kettő együtt pedig nem fér bele. A filmet leghamarabb 2024 elején kezdhetik el. 

A film címéről nem sokat árultak el, a projekt munkacíme a Little Sparrow. A cselekményt úgyszintén nagy titok övezi, bár annyi már kiderült, hogy 1990-ben ér véget a Blonde Ambition World Tour-ral. A turné fontos volt az énekesnő karrierje szempontjából, ezzel erősítette meg a szupersztár státuszát.

Nem ez az első alkalom, hogy Madonna életéről filmet szeretnének csinálni. 2017-ben, a Universal akart róla egy önéletrajzi drámát. A forgatókönyv el is készült, megmutatták az énekesnőnek, aki nagyon elégedetlen volt vele. Sérelmezte, hogy nagyon felszínes, és sok félinformációt tartalmazott. Részben ennek hatására döntötte el, hogy a róla szóló filmet csakis ő készítheti el. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves