Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Money, money, money

Madonna koncertjére horror áron lehet bejutni, felháborodtak a rajongók

2023. február 01.

2 perc olvasás

ELLE

koncert madonna pénz rajongók
Madonna koncertjére horror áron lehet bejutni, felháborodtak a rajongók
© Getty Images/Michael Tran

Ideje elkezdeni gyűjteni annak, aki Madonna koncertre szeretne menni. 


Madonna nem áll le a turnézással! Kiderült, hogy a világhírű énekesnő még 2024-ben is koncertezni fog. A sztár a következő évben olyan nagy városokba látogat el, mint New York, Los Angeles és London. Az egyetlen probléma, hogy Európában és Amerikában is horror árat kérnek a koncertjegyekért. Az énekesnő több rajongója jelezte, hogy szívesen látná élőben is a kedvencét, de egyszerűen ilyen brutális összegeket sokan nem tudnak kifizetni. 

Ilyen árak vannak

Az Egyesült Államokban a legolcsóbb jegy 75 dollár, tehát nagyjából 27 ezer forint, de a legdrágább VIP jegy 1200 dollár, tehát közel 430 ezer forint is lehet. Európában az énekesnő először 2023 októberében fog koncertezni. London felé veszi az irányt, majd négy hatalmas koncert után Belgiumba utazik. Ezután következik Koppenhága, Stockholm, Barcelona, Lisszabon, Párizs, Köln, megint Párizs, Milánó, Berlin, Amszterdam és megint London. A párizsi koncertre már 97 euróért is lehet jegyet kapni, ami olyan 39000 forint. Londonban azonban lesz olyan koncert, aminél nincs 493 euró alatt jegy, tehát 200 ezer forintot kell fizetnie annak, aki látni szeretné Madonnát. Milánóban szintén brutális összegeket kérnek el. 

Kiakadtak a rajongók

Hogyan hagyhatják ezt? Kifizethetetlen

- írta egy kommentelő.

Szívesen elmennék Madonna koncertre itt Európában, de ha a szállást és a repülőt is nézem, rengeteg pénz kellene

- kommentelte valaki más.

Új videót posztolt

Madonna legújabb videója is bizonyítja, hogy mennyire imád turnézni és a rajongóival találkozni. A posztot még Paris Hilton is kommentelte:

Ezaz királynő. A turnéd hihetetlen ikonikus lesz

- írta Paris Hilton.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves