Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

MANIKŰR TREND

Itt van a nyár legszebb manikűrje: a tejes-virágos körmök mindenkit elkápráztatnak

2023. június 04.

3 perc olvasás

Kovács Gréta

virágmintás tapéták köröm manikűr virágos köröm köröm trend manikűr trend
Itt van a nyár legszebb manikűrje: a tejes-virágos körmök mindenkit elkápráztatnak
© Instagram/@chlo_hanna

Az idei nyár legnagyobb manikűr trendje nem más lesz, mint a tejes-virágos köröm, amibe azonnal bele fogsz szeretni! 


Ha jelen vagy a közösségi médián, elég nagy rá az esély, hogy korábban már találkoztál a tejes-virágos körmökkel: pár hete a manikűr trendeket diktáló Jennifer Lopezt fotózták le ilyen körmökkel, most pedig nagyon úgy fest, hogy az összes szépségguru és influencer ezt a csodás, virágmintás manikűrt szeretné magának a nyárra! 

A TEJES-VIRÁGOS köröm TREND a SAJÁT ÍZLÉSEDRE SZABHATÓ

A tejcsokoládés körmök az utóbbi időben hatalmas népszerűségnek örvendenek, ami nem csoda: visszafogott stílusuknak és szolid megjelenésüknek köszönhetően azok is viselhetik, akik a mindennapjaikban nem engedhetik meg maguknak a feltűnő, rikító színű körmöket. Ezt a manikűr trendet gondolta újjá pár sztárkörmös, akik a tejes megjelenésű körmöket préselt, száraz virágokkal tették még szebbé! 

A tejes-virágos körmök megvalósítása első ránézésre rendkívül bonyolultnak tűnik, de megfelelő kellékekkel ez a manikűr is rendkívül könnyen megvalósítható: csupán egy kis türelem és kézügyesség kell hozzá! 

APRÓLÉKOS, DE KÖNNYEN MEGVALÓSÍTHATÓ A VIRÁGMINTÁS MANIKŰR ELKÉSZÍTÉSE

Ez a nyári manikűr főleg rétegezésről szól, ezért készülj fel: sok lakkot kell majd a körmeidre kenned! egy klasszikus, fehér színű bázislakkot ajánlunk első rétegnek, amit a tpusától függően UV- vagy LED-lámpával is száríthatsz, de tapasztalataink szerint a fény nékül szilárduló körömlakkok is tökéletesen megfelelnek a célra.

Az első réteg után óvatosan a köröm felületére kell helyezni a korábban lepréselt, sima felületű, száraz mezei virágokat, melyeket szintén egy-egy réteg bázislakkal kell lefesteni. (Ha inkább élő, száraz virágok nélkül készítenéd el ezt a manikűrt, azt is megteheted néhány tűhegyes körömecsettel felfestett virág helyettesítésével!) A második réteget érdemes átlátszó körömlakkal végezni, ugyanis a fehér lakk szinte teljesen elfedi a virágokat. Ezek után nincs más hátra, mint egy fedőlakkal lekenni a végeredményt, ami elképesztően fog kinézni! 

Így készül pontosan a tejes-virágos manikűr! 

Ebben a manikűrben az a jó, hogy teljesen a saját ízlésedre tudod alakítani: a virágok mennyisége, fajtája és nagysága csak az ízlésedtől függ, ahogyan az is, mennyire lesz átlátszó, vagy tejes hatásű a manikűr. Mutatjuk is, hogyan tudod magadnak elkészíteni egy rövid TikTok-videóban! 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves