Quantcast

Fagylaltszín

Frissítő nyári körömlakktrend: pisztácia manikűr

© Dmitry Epov/Getty Images

Finom fagylaltra emlékeztet: a pisztácia körömlakk a 2021-es nyár manikűrtrendje!

Lassan érkezett az idei nyár, de azóta alaposan berobbant. Hűvös italokkal és finom fagylaltokkal igyekszünk lehűteni magunkat, de a napra csak a legmerészebbek fekszenek ki. Ha nem elég bronzos és ragyogó a bőrünk, pánikra semmi ok -  elárulunk egy instant beauty hacket! A pisztácia körömlakk nemcsak jó kedvet csinál, hanem a bőrt is frissebbé teszi. Összegyűjtöttük a legszebb inspirációkat a 2021-es nyári manikűrtrendhez...

jó hangulat és aranyló ragyogás

A szépségmániások már régóta tudják: egyes körömlakk-árnyalatok pillanatok alatt ragyogóbbá varázsolják a bőrt. Egy réteg szín elég ahhoz, hogy  bőrünk aranylóan ragyogónak tűnjön. A népszerű csalás klasszikusai közé tartozik a fehér, a neon színek, mint a pink vagy a korall, de a pasztell árnyalatok is - ilyen a pisztácia körömlakk. Ez a szín 2021 nyarán nagyon divatosnak számít.

Kifinomultan feltűnő árnyalat 

Kedvenc körömlakkunk idén a pisztácia színű: ez a hihetetlenül szép zöld árnyalat nagy arányban tartalmaz fehéret. Ragyogóvá teszi a körmöket, és finom kontrasztot alkot még a világos bőrrel is. A bőr azonnal egy kicsit frissebbnek tűnik tőle, a barna színt pedig határozottan kiemeli. Akár monokróm stílusban, akár konyakkal és feketével: a pisztácia színű körömlakk trend elegánsan figyelemfelkeltő!

További inspirációk a pisztácia körömlakkhoz:

 


Forrás: Elle