Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NO MAKE-UP

Fotó: így néz ki Kim Kardashian a valóságban

2023. március 08.

3 perc olvasás

Szőke Anna

kardashian klán no make-up smink nélkül Kim Kardashian selfie
Fotó: így néz ki Kim Kardashian a valóságban
© Instagram/@kimkardashian

A rajongók odáig vannak, amiért Kim Kardashian egy fotó erejéig felvállalta valódi arcát.


Elámultak a reality sztár rajongói, amikor a minap kedvencük a fogorvosi székből posztolt. Kim Kardashian az instagramjára töltött fel egy láthatóan smink- és filtermentes képet, amivel sikerült pozitív irányba billentenie megítélését.


Sokan kritizálták mostanában Kim Kardashian megjelenését


A közösségi média királynőinek számító Kardashian – és Jenner – nővérek, előszeretettel használnak képszerkesztő programokat és filtereket posztjaikhoz. Annak ellenére, hogy ez amolyan nyílt titok, a sztár követői mégis sokszor támadták a SKIMS alapítóját. Sokan kifogásolták, hogy Kim szerkesztett és filterekkel turbózott képeket és videókat oszt meg. Kommentjeikben azt nehezményezték, hogy a több milliós követőtáborral rendelkező sztár által közvetített hamis üzenet, károsan hathat az emberek önbecsülésére.

A 42 éves Kardashiant már többször láthattuk smink nélkül, de mióta 2022 nyarán saját arcápolási márkát is indított, azóta még többször láthatjuk természetes szépségét. A legutóbbi posztja alá több ezer hozzászólás érkezett, amiben rajongói üdvözlik, hogy a sztár nem félt megmutatni valódi külsejét.„Látjátok?!!Befoghatják a gyűlölködők, itt van filter és photoshop nélkül és még mindig ő a legszebb a világon”– írta egyikük.

„Micsoda szépség! A korral csak egyre tökéletesebb lesz, mint a jó borok”– bókolt egy másik rajongó.

„Neked sose kellene filtereket használnod, Kim!” – jelentette ki a kommentelő.


Reklámfogás lenne?

Kim tavaly indította el SKKN By Kim névre hallgató márkáját, amely 9 termékkel debütált. A vásárlók úgy érezhetik, hogy a kozmetikumok használatával kulcsot kapnak Kim szépségének titkához, ugyanis a sztár azt állítja, hogy saját beauty rutinját öntötte formába az SKKN megalapításakor.


Néhányan azt gondolhatják, hogy a kilenc lépéses rendszer túl sok, de én olyan termék kollekciót szerettem volna létrehozni, amely valójában tükrözi a saját bőrápolási szokásaimat

– nyilatkozta Kim Kardashian.

A kilenc bőrápolószert egymás után ajánlott használni a tökéletes hatás elérése érdekében. Ezt Kim több alkalommal szemléltette is a brand közösségi média felületeihez készült anyagokban. Ilyenkor többször elcsíphettük őt smink nélkül.Önértékelési problémákkal küzdött

Vajon az, hogy a sztár egyre többször mutatkozik filter és photoshop nélkül csupán reklámfogás lenne, hogy jobban fogyjanak a kozmetikai márka termékei? Vagy előfordulhat, hogy a négy gyermekes édesanya mára már jobban érzi magát így?

Kim egy interjú során őszintén beszélt arcbőréhez való viszonyulásáról, és kifejtette, hogy sok időbe telt, mire képessé vált elfogadni önmagát.

A megjelenésemet folyamatosan negatív kommentekkel illették. Nem csak mások szidalmaztak, hanem én is folyamatosan ostoroztam saját magam. Az elmúlt években viszont valami megváltozott és képes lettem más szemmel tekinteni azokra a tökéletlenségeimre, amiket korábban képtelen voltam elfogadni

– osztotta meg a nézőkkel a leghíresebb Kardashian lány.


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves