Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Természetes haj

Fotó: Így néz ki Kim Kardashian igazi haja

2023. január 04.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

frizura kim kardashian videó szőke haj igazi haj
Fotó: Így néz ki Kim Kardashian igazi haja
© Fotó: Instagram/@kimkardashian

Kim Kardashian haja folyton változik, ám most egy videóban megmutatta, hogy milyen paróka és hajhosszabbítás nélkül. 


Májusban Kim Kardashian sokakat meglepett, amikor platinaszőke frizurával jelent meg a Met-gála vörös szőnyegén. Ám 2022-ben sem ragadt le egyetlen színnél, fazonnál, ami már a természetes haján is meglátszik.

Kim Kardashian igazi haja nem is annyira hosszú

Kim egy TikTok videóban mutatta meg az eredeti haját, amit a lánya, North vett fel. A rövid felvételen együtt énekelnek. A híresség smink nélkül látható, ám a rajongókat sokkal jobban foglalkoztatta a híresség frizurája. A tincsek nagyon vékonynak, száraznak tűnnek, és a hosszuk is sokkal rövidebb, mint, ahogyan azt sokan gondolták. 

A videóból így az is kiderült, hogy Kim gyakran visel különféle hajhosszabbításokat, parókákat. Hiszen legutóbb is hosszú frizurával jelent meg, ami elképesztően dús hatást keltett. Kim eredeti haja csak a válláig ér, és láthatóan megviselte a sok hajfestés. 

@kimandnorth
♬ original sound - ✰ Christmas sounds ✰

Tavaly a Met-gála miatt váltott szőkére, akkor 14 óra alatt kellett az egész haját kiszőkíteni, ezután hónapokon keresztül platinaszőke volt, majd egy sötétebb árnyalatot próbált ki. Ennek ellenére a sok festés nyomot hagyott a frizuráján. A Kimről készült fotókat itt nézheted meg

Sokan megjegyezték, hogy Kim az elmúlt években tönkretette a haját, hiszen korábban dús, fényes haja volt. Tény, hogy a sok festés megviseli a hajszerkezetet, azért reméljük Kim Kardashian fodrászai vissza tudják állítani a frizurája eredeti állapotát, és ismét egészségesen fog ragyogni. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves