Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Prada Paradoxe

Itt a Prada reklámfilm, amit Emma Watson rendezett – ezt látnod kell!

2022. augusztus 24.

1 perc olvasás

ELLE

prada emma watson kisfilm parfüm Prada parfüm
Itt a Prada reklámfilm, amit Emma Watson rendezett – ezt látnod kell!
© Tolga Akmen / AFP

Nemcsak főszereplőként, de rendezőként, íróként és narrátorként is közreműködött a Prada új kampányában Emma Watson.


Több év kihagyás után a Prada kedvéért állt újra kamerák elé Emma Watson, aki a legújabb Paradoxe parfümjük arca lett. Színészi kvalitásai mellett azonban sokszínű tehetségéről tett tanúbizonyságot Emma, mivel nemcsak az arcát adta a kampányhoz, de ő írta és rendezte a kisfilmet is hozzá.

A Paradoxe kép világát a híres fotós, Harley Weir álmodta meg, ő készítette el Emmáról a kampányfotókat is, amelyeken újra pixie frizurával látható.

Ünnepli a tökéletlenségeket Emma Watson

A kampány részeként forgatott kisfilmben Emma kiemeli, hogy el kellene már felejtenünk a tökéletességet és azt, hogy különböző skatulyákba kényszerítsük bele az embereket.

„A dobozok mindig túl kicsik. Soha nem vagyok ugyanaz, de mindig önmagam vagyok.”

A Prada Paradoxe illatában a mandarin, a körte és a fehér virágok aromája dominál. A parfüm üvegét úgy alakították ki, hogy újratölthető legyen, a márka ezzel is nagy lépést tett a fenntartható szépség felé.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves