Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NEW TREND

A dupla tusvonal a tavasz legmenőbb sminktrendje

2023. március 28.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara

smink sminktrend tavaszi smink dupla tusvonal
A dupla tusvonal a tavasz legmenőbb sminktrendje
© Rosdiana Ciaravolo / Getty Images

Sokak egyik kedvenc sminktrendje, a dupla tusvonal hivatalosan is visszatért. 


A dupla tusvonal nem számít újdonságnak, mivel a trend legelőször a 2000-es évek elején bukkant fel. Akkor szinte kivétel nélkül rajongtak érte a nők, és sokféle formában készítették el. Most visszatért, és azt is eláruljuk, miként készítheted el. 

Így készül a dupla tusvonal

A szemsmink kicsit bonyolultabb, mint elsőre tűnik, nem elég, ha csak szemceruzával kifested a vízvonalat. Ez is fontos, emellett a szempillák tövébe a klasszikus tusvonal kerül egy apró csavarral. Ebben az esetben szemceruzával erősítenek rá a vonalra, teszik hangsúlyosabbá a körülötte lévő részt. 

A dupla tusvonal valósággal kiemeli a tekintetet, egyszerre hangsúlyozza a felső és az alsó pillákat. Bár elsőre úgy tűnhet, csakis szemceruza kell hozza, a tökéletes végeredményhez szemhéjpúderre is szükség lesz.

A szemceruzát mindig lágyan kell a szemhéjra felvinni, így nem lesznek annyira élesek a vonalak. Lehet vele satírozni, majd szemfestékkel árnyékolni. Dolgozhatsz tussal is, de ebből a szakemberek csakis az ecsettel felvihető verziót javasolják, így könnyebben meghúzhatóak a precíz vonalak

Miután ez elkészült egy másik ecsettel jöhet a szemfesték, elsőként erősítsd meg a korábban megrajzolt részeket, majd satírozó mozdulatokkal elmoshatod az éles vonalakat. A szemsminket spirállal fejezheted be. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves