Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Trend

A fodrászok szerint ez a legdivatosabb bob frizura 2024 nyarán

2024. június 10.

2 perc olvasás

ELLE

frizura hajtrend bob frizura
A fodrászok szerint ez a legdivatosabb bob frizura 2024 nyarán
© Instagram/fatherkels

A bob frizura sosem fog kimenni a divatból?


ABell-Bottom bob frizura hatalmas népszerűségnek örvend most. Valószínűleg tudod, hogy a bobnak van néhány változata, amelyekről azt jósolták a népszerű fodrászok, hogy 2024-ben divatos frizura lesz. Most a klasszikus vágásnak van egy olyan verziója, amit rengetegen imádnak, és ezen nem is csodálkozunk.

Ilyen hajról van szó 

Ez egy bob, minimális rétegekkel és a végeken kifordítva, vagy tökéletes pontossággal, vagy pedig egy kicsit lazább textúrával. Ezt a frizurát vizuálisan úgy lehet a legjobban leírni, ha egy 70-es évekbeli menő farmerharangra gondolunk. Ha szereted a vintage megjelenést, akkor ezzel a hajjal nem lehet hibázni. 

Ez a stílus tökéletes azok számára, akiknek rövidebb, állig érő bubifrizurájuk van, hiszen náluk könnyen tud érvényesülni ez a trend, és drasztikus változtatásokra sincs szükség. Ez a verzió azoknak is nagyszerű lehet, akiknek a haja nem tartja jól a göndörséget, mivel lehetőséget ad arra, hogy kezdetben egy szorosabb flikket készíts, ami még ha le is esik, akkor is fantasztikusan néz ki.

Remek trükk lehet, ha ahelyett, hogy a végeket együttesen kihajtanád, inkább használd a hajgöndörítőd,  hogy kisebb részeket göndöríts befelé. Ezáltal csiszolt, lekerekített formát hozol létre egyszerűen. Attól függően, hogy a bob rétegeid hogyan vannak vágva, a flikkek kevésbé egyenletesnek tűnhetnek, így inkább a trend megélt, texturált változatát hozhatod létre, sok volumennel. Szintén fantasztikus megoldások, ha a tincseket ennél a frizuránál a fülek mögé rejtjük el: 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves