Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Bangs

A vízesés frufru lesz a legmenőbb hajtrend idén nyáron

2024. június 03.

2 perc olvasás

ELLE

frufru hajtrend nyár vízesés frufru
A vízesés frufru lesz a legmenőbb hajtrend idén nyáron
© Shutterstock

Most sokan kipróbálják a vízesés frufrut. 


Itt a  a 2024-es nyár üdítő haj trendje: a vízesés frufru. A lényege, hogy apróbb frufru, amely mindkét oldalon kissé hosszabb, hogy keretezze az arcot. A végek hossza miatt egy kis függönyfrufru is van benne. A jó hír pedig, hogy nem kell órákat töltenünk azzal, hogy a frizuránk tökéletesen nézzen ki. 

Így lehet tökéletes

Ha már vízeséses frufrut vágattál a hajadba, innentől kezdve már minden a formázáson múlik. Az egyik legjobb és legegyszerűbb módja az ilyen vágás formázásának a körkefe használata. Minél nagyobb a kerek kefe, annál jobb, ha volumenes és textúrált vízeséses frufrut akarsz készíteni, de természetesen fontos a kísérletezés, hogy megtaláld, mi áll neked a legjobban. 

A vízeséses frufru különösen jól áll a szív alakú vagy szögletes arcú, illetve a nagyobb homlokkal rendelkezőknek. Ez a frufru stílus ugyanis segít kiemelni az arccsontokat és a szemeket, mivel ívesebb a vonalvezetése, ugyanis pont a szempillák és az arccsontok fölött helyezkedik el. Ezzel együtt, mivel a vízesés frufru olyan sokoldalú vágás, tényleg szinte minden arcformához illik. Egyenes és göndör hajjal is tökéletes.

Kérj segítséget! 

A legjobb ötlet, ha a fodrászodtól kérsz tanácsot azzal kapcsolatban, hogy  pontosan milyen típusú vízeséses frufru illik hozzád a legjobban, mivel a hossza az arcformád vagy a hajszerkezeted alapján eltérő. Azonban egyértelműen a nyár egyik legnagyobb hajtrendje, szóval ha valami újdonságra vágysz, akkor mindenképpen érdemes kipróbálnod. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves