Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Hajtrend 2024

4 stílus, hogy felfrissítsd a bob frizurád

2024. május 07.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

hajtrend hajviselet hosszú haj long bob bob haj bob frizura
4 stílus, hogy felfrissítsd a bob frizurád
© Shutterstock

A bob frizura sikere töretlen, de néha érdemes új formát adnod neki.


Te is a bob frizura időtlenségére esküszöl? Valóban az egyik legnépszerűbb hajviselet, nem véletlenül, hiszen hálás fazonról van szó.

Bizonyos időközönként azonban frissítést igényel, még akkor is, ha egyébként kevés figyelmet fordítasz a frizurádra.

A fodrászok szerint érdemes megismerkedni a bob frizura hosszabb formáival, ugyanis egy-egy új fazon segíthet a megújulásban. Nézd meg, hogyan lehet felfrissíteni vagy átalakítani a megszokott frizurádat!

A legkedveltebb hosszú bob frizurák

A bob frizura nagyon divatos, de időnként szükség van egy frissítő hajvágásra. Ha a megszokottnál jobban megnőtt a hajad, de kipróbálnál egy hosszabb fazont, érdemes a rétegezett formájával kísérletezni.

Ez szinte mindenkinek jól áll, és a haj volumenjét is növeli, emiatt különösen sokan kedvelik. A finom hullámok folyamatosan fenntartják a frizura könnyed hatását, ami igazán lezserré teszi ezt a hajviseletet.

Az egyenes hajszerkezetnél is léteznek olyan hajvágási technikák, amelyekkel egy bob frizura tökéletes választás lehet.

Az aszimmetrikus formák és a féloldalas választék feloldja a frizura egyhangúságát, és a kerekebb arcforma mellett is jól mutat.

Sokan nem gondolják, de a bob frizura frufruval is tökéletesen mutat, különösen egy hosszabb fazon esetében.

A hullámos tincsek és a szem vonaláig érő frufru a francia nők egyik kedvence, érdemes kipróbálni!

A középen elválasztott haj karakteres, ugyanakkor nagyon modern és divatos, a bob frizurával pedig kifejezetten jól mutat.

Optikailag nyújtja az arcot, ezért sokan ezt a formát választják, de a szakemberek szerint elsősorban a kissé hullámos hajszerkezettel érdemes kombinálni.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves