Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Tavaszi trendek

A tavaszi manikűr legszebb árnyalata lesz ez a különleges szín

2024. február 09.

1 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

égszínkék körömtrend körömszín tavaszi manikűrtipp tavaszi körömtrend
A tavaszi manikűr legszebb árnyalata lesz ez a különleges szín
© Shutterstock

Ahogy melegszik az idő, egyre aktuálisabb, hogy a tavaszi manikűr mitől lesz igazán divatos.


Az idei évben meglepő új dizájnok érkeznek, a tavaszi manikűr talán még soha nem volt ennyire stílusos, mint 2024-ben.

Bizonyos technikák és árnyalatok visszatérnek, de számos újdonsággal is találkozhat. A formák és a díszítések között is lesznek újdonságok, de ebben az évben a szakemberek szerint a színeket lesz a legnagyobb hangsúly.

A számtalan lehetőség között azonban van egy árnyalat, amit mindenképp érdemes kipróbálnod!

Ez lesz a tavaszi manikűr kedvenc színe

Úgy tűnik, az idei trendek egyaránt kedveznek azoknak, akik a visszafogott színeket kedvelik, és azoknak is, akik az extravagánsabb megjelenést részesítik előnyben.

Az égszínkék árnyalat nagyon keresett lesz, és attól függően, hogy mivel kombinálják, készülhet belőle elegáns, extrém és hétköznapi manikűr is.

További előnye, hogy a hosszú és a rövidebb körmökön is jól mutat, és a különböző festési technikákkal is kombinálható. Az ombre körmökkel is megéri kísérletezni, de ha a francia a kedvenced, azt is feldobja ez a kellemes szín.

Elegáns, ugyanakkor remekül kombinálható bármivel: a világos árnyalatok mellett visszafogott és ápolt kezeid lesznek ezzel a színnel, de egy fontos eseményen sem kell rejtegetned a körmeid.

Próbáld ki, hosszú időn át szeretni fogod!

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves