Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Hajtrend

4 szögletes bob frizura, ami hódít idén tavasszal

2024. május 06.

2 perc olvasás

ELLE

hajtrend bob frizura
4 szögletes bob frizura, ami hódít idén tavasszal
© Shutterstock

Ezek a szögletes bob frizurák most nagyon népszerűek. 


A bob frizura sosem fog kimenni a divatból, és ez igaz a szögletes fazonra is. A hozzáadott szögek extra stíluslehetőségeket is kínálnak. Természetesen a sztárok is odáig vannak ezért a hajtrendért, és évről évre egyre többen próbálják ki. Mutatjuk a legjobbakat! 

karcsú keret

Taylor Swiften a lekerekített A-vonal extra elegánsnak tűnik, a szögletes végek enyhén lekerekített frufruval és fényes finissel párosulnak.  A rajongók imádták az énekesnőt ezzel a frizurával, és máig sokan kommentelnek a közösségi médiában, hogy újra bevállalhatná ezt a fazont. Egyszerű, de mégis nagyszerű hatást keltett, és a szemei is előtérbe kerültek. 

ADRIAN SANCHEZ-GONZALEZ / AFP

Olasz A vonalú

Emily Ratajkowski tompa, A vonalú bob frizurája az olasz ikonoknak, például Sophia Lorennek köszönhet valamit, de nem a tűs egyenes textúrája, hanem a volumene miatt. Egy finom emelés hátul bodorító hatást kelt, és a vágás lefelé dől, hízelgő keretet adva a hajnak. Tökéletes viselet tavaszra. Mi imádjuk!

ANGELA WEISS / AFP

Brush-Up Bob

Lucy Boynton a '60-as évek ihlette, babás szépségéről ismert, és ez a felnyírt bob jól illeszkedik a vizuális narratívába. A tincsek és a textúra extra mélységet és vizuális érdeklődést adnak. Az emberek imádják ezt a fazont, hiszen szinte mindegyik arcformához remekül mutat. Érdemes kipróbálni idén tavasszal.

VALERIE MACON / AFP

Az oldalsó rész

Ha egy alig észrevehető A-vonalú fazont adsz a bobodhoz, akkor azt a tökéletes hatást érheted el, amit Jenna Dewan is. Az elöl lévő extra hosszúság nagyobb teret biztosít a játékra, miközben megmarad a túlnyomórészt tompa bob illúziója. A színésznőnek csodálatos áll ez a fazon, ám ő évek óta kísérletezik a bob frizurával

LISA O'CONNOR / AFP

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves