Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Hajtrend 2024

A fodrászok szerint ez a legdivatosabb bob frizura az idei szezonban

2024. április 09.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

haj hajvágás hajviselet tavaszi hajtrend pixie haj bob frizura
A fodrászok szerint ez a legdivatosabb bob frizura az idei szezonban
© Shutterstock

A bob frizura soha nem fog kimenni a divatból!


Kétségtelen, hogy az idei évben a bob frizura az, ami talán a legnagyobb sikert aratja.

Sokféle verziója elterjedt, így szinte mindenki megtalálhatja köztük a kedvencét. Abban viszont a szakemberek is egyetértenek, hogy az aktuális trendeket felül kell írnia az egyéni adottságoknak, tehát az elsődleges szempont egy új frizura kiválasztásakor mindig az, hogy az adott arcforma mellé mi illik igazán.

De ha el tudod képzelni magad rövidebb hajjal, és szeretnél egy igazán divatos megjelenést, megmutatjuk, mi a legújabb trend.

A fodrászok szerint ez a bob frizura a legnépszerűbb most

A hírességek közül is egyre többen teszik le a voksukat a pixie bob mellett, ami az extrém rövid frizurák közé tartozik (bár létezik kicsit hosszabb verziója is), és jellegzetessége az oldalválaszték.

Az egyenes, a hullámos és a göndör hajszerkezethez is illik, de amilyen rövid, olyan sok törődést igényel ahhoz, hogy mindig tökéletesen mutasson.

Nagyon divatos 2024-ben, de fontos tudni, hogy csak a tökéletesen megformázott haj mutat jól. Mivel kiemeli a fejformát, ezt is figyelembe kell venni a fazon kiválasztásakor.

A pixie bob elkészítése előtt érdemes alaposan átgondolni, hogy biztos vagy-e a döntésedhez. Arra ugyanis a fodrászok is felhívják a figyelmet, hogy az extrém rövid verziójánál már nincs sok lehetőség a korrekcióra, ha esetleg mégsem tetszik a végeredmény.

Ha egy szakember is megerősítette, hogy jól állna neked ez a különleges bob frizura, akkor viszont nincs mire várnod, mert idén nem is találhatnál ennél divatosabb fazont. Próbáld ki!

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves