Quantcast

Lakástrend

Vissza a gyökerekhez! – Ismerd meg a legmenőbb trendeket a hétvégén

Vissza a gyökerekhez! – Ismerd meg a legmenőbb trendeket a hétvégén

Itt az ideje végleg leváltani a tucat bútorokat, és örök darabokra cserélni őket saját és környezetünk örömére.

A koronavírus miatt sokkal több időt voltunk kénytelenek az otthonaikban tölteni így, nem hogy csökkent a lakberendezés iránti kedv, de sokan a lakóterük kényelmessé alakításával töltötték ezt az időszakot. Szerencsére másfél év szünet után újult erővel tér vissza a S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállítás hazánkba szeptember 24-e és 26-a között, hogy ennek az új szenvedélynek minden igényét kielégítse. 

 

Nemcsak az otthonok és életterek kényelmesebbé és élhetőbbé tételén volt a fókusz tavaly és idén is, de egyre nagyobb szerepet kap a fenntarthatóság kérdése is. Ez pedig kiemelt szerepet kap az idei kiállításon, ahol olyan megoldásokkal találkozhatunk, amikre itthon még nem volt példa. Fontos szerepet kapnak a természetes alapanyagok, a fonott bútorok és kiegészítők, emellett a szobanövények népszerűsége is azt sugallja, hogy érdemes a természet felé fordulni inspirációért. A fenntarthatóság egyik legfontosabb üzenete az, hogy nem ciki a múltba tekinteni, és onnan meríteni ihletet a lakásaink széppé varázsolása során sem. A múlt felelevenítése és a természetes anyagok használata is azt jelenti, hogy sokkal szívesebben nyúlunk vissza  a gyökereinkhez, mint eddig bármikor. 

 

A natúr trendek mellett, természetesen helyett kaptak a dizájnerek alkotásai is: Wendy Morrison Pink Moon fantázia nevű szőnyegét, Patricia Urquiola újabb különlegesen kollaborációját a Laufennel vagy Anna Amelie Amélie divattervező lakásdekoráció kollekcióját sem érdemes kihagyni a látogatás során. Dán, francia és olasz dizájnerek mellett, pedig az idei kiállítás vendégországa Csehország lesz, érdemes kiemelni a JAP nevű cseh márkát, akik a terek elválasztásában lettek megkerülhetetlenek 30 éves fennállásuk során. Arról, hogy igazán különleges élményben legyen részünk, nemcsak az egyedi bútorok, kiegészítők és megoldások gondoskodnak, de az olyan részletek is hozzájárulnak, mint a NUBU által berendezett gardróbszekrények.

 

Ha pedig már végképp megfáradtunk, és csak végig hevernénk egy puha és trendi kanapén, akkor se aggódjunk, mivel kávézásra és jó borok kipróbálására is lesz alkalmunk szeptember 24-e és 26-a között a Sportarénában a S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállításon.