Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Money

Brutálisan drága most szinglinek lenni

2022. július 29.

2 perc olvasás

ELLE

szingli szingliség drága brutális
Brutálisan drága most szinglinek lenni
© Getty Images/PM Images

Nem olcsó a szingliség.


A szingliségnek is megvannak az előnyei: rengeteg időt tölthet az ember a barátaival, több ideje van saját magára és olyan hobbikba is belevetheti magát, amikre sokszor nincs ideje. Továbbá nagyszerű lehetőség az új emberek megismerésére. Azonban, egy fontos dolog mellett nem mehetünk el: brutálisan drága szinglinek lenni. 

Az ausztrálok sokat költenek

Egy ausztrál kutatásból nemrégiben kiderült, hogy az ott élő szinglik évente 43 milliárd dollárt költenek randevúzásra, ami 2017 óta négyszeres növekedés. Arról pontos információ nincs, hogy hazánkban, mennyi pénzt költenek a szinglik, de valószínűleg itthon sem kevés összegről beszélünk.

Mi az oka?

Az egyedülállók azért költenek sokat a randizásra, mert manapság szinte mindenki online ismerkedik. Nos, a legtöbb applikáció esetében fizetnünk kell azért, hogy a legjobb szolgáltatásaikat is elérjük. Itt pedig még csak a beszélgetési fázisról van szó. Lássuk be, hogy a randizás sem olcsó mulatság, főleg a nagyvárosokban. A legbosszantóbb a szinglik számára, amikor sok pénzt kidobnak egy randira, de nem volt meg az a bizonyos érzés, ezért következő találkozás már biztosan nem lesz.

Nem randiznának

Az ausztráloknál egy olyan kutatás is készült, ahol kiderült, hogy a Bumble applikáció ottani felhasználóinak harmada úgy döntene, hogy nem randevúzik az anyagi stressz miatt. Sajnos egyre többen kerülnek olyan helyzetbe nem csak Ausztráliában, hanem bárhol, hogy meg sem engedhetik maguknak, hogy randevúzzanak. A kutatások azt mutatják, hogy a férfiak még rosszabb helyzetben vannak ilyen szempontból, ugyanis általában az első és a második randevún mindig ők veszik elő a pénztárcát. Az olyan úriemberek, akik pedig virágot is vesznek még többet költenek a randira. 

GIPHY

 

Erre költenek a nők

A nők a legfrissebb tanulmány szerint arra költenek sokat, hogy elkészüljenek a randira. Sokan döntenek úgy, hogy egy új ruhát vásárolnak, vagy kipróbálnak egy új rúzst annak érdekében, hogy a randipartnernél biztosan sikerük legyen. 

A legjobb randik nem kerülnek sokba

Ha jobban belegondolunk rengeteg olyan lehetőség van előttünk, amihez nincs szükség sok pénzre. Az emberek többsége jobban élvezi a szabadtéri sétálós programokat főleg, ha első randiról van szó. A későbbiekben pedig egy otthoni főzés is remek időtöltés lehet két ismerkedő szingli számára. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves